Lucescu i-a supărat pe jurnaliştii turci! ”De ce s-a dus în Ucraina?”

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
07/12/2017, 17:27
Lucescu i-a supărat pe jurnaliştii turci! ”De ce s-a dus în Ucraina?”

Jurnaliştii de la publicaţia Hurriyet n-au ratat ocazia de a se lua de tehnicianul român în vârstă de 72 de ani, după ce acesta a fost prezent în Ucraina la meciul dintre Şahtar şi Manchester City, scor 2-1, din Champions League.

”De ce s-a dus Mircea Lucescu în Ucraina? A fost la partida dintre Şahtar şi Manchester City, în loc să vadă un meci în care evoluau cinci jucători turci (n.r. RB Leipzig – Beşiktaş 1-2). Asta în condiţiile în care s-a plâns tot timpul că echipele din campionatul intern nu folosesc jucători autohtoni şi că astfel are probleme la selecţie”, a scris sursa citată.

Lucescu are un salariu anual de 3,5 milioane de euro

Ziarul Fotomac, care îl citează pe ucraineanul Yuriy Kalitvintsev (fost jucător la Trabzonspor), a scris că Lucescu are un salariu anual de 3,5 milioane de euro, iar înţelegerea care expiră în 2019 ar urma să fie prelungită cu încă un an, dacă Turcia se va califica la Euro 2020.

Antrenorul român poate fi însă demis fără să primească anumite compensaţii în cazul în care va fi anunţat de Federaţia din Turcia cu cel puţin o lună înainte. Lucescu a ratat calificarea cu naţionala Turciei la Cupa Mondială de vara viitoare.

Închide ×