ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Lucescu Jr. îndeamnă la prudenţă în partida cu Plzen! “Au experienţă în Europa”

Răzvan Lucescu a vorbit despre partida pe care Petrolul o va disputa împotriva cehilor de la Viktoria Plzen, din turul III preliminar al Europa League....
Autor: Răzvan Scarlat | 30.07.2014 | 18:47
Lucescu Jr. îndeamnă la prudenţă în partida cu Plzen! “Au experienţă în Europa”

Răzvan Lucescu a vorbit despre partida pe care Petrolul o va disputa împotriva cehilor de la Viktoria Plzen, din turul III preliminar al Europa League.

ADVERTISEMENT

“E o dublă interesantă, frumoasă, pe care o aşteaptă fiecare jucător. Avem în faţă un adversar care în ultima perioadă s-a impus şi şi-a făcut un nume în Europa. Are experienţă, este fostă participantă în grupele Champions League. Dar sîntem conştienţi că Viktoria Plzen nu traversează o situaţie foarte confortabilă în momentul de faţă. Totuşi, ţinînd cont de calitatea jucătorilor şi de experienţa pe care o au, e clar că în orice moment îşi pot reveni. Trebuie să fim atenţi, fiecare jucător trebuie să dea 100% în ambele situaţii, cînd n-avem mingea şi cînd o avem. Mîine se vor întîlni o echipă cu entuziasm cu una care are mare experienţă în Europa. Nu va fi uşor, cunosc mentalitatea, disciplina şi rigurozitatea. Nu sînt accidentări, lotul este complet. Avem o stare de spirit bun, am cîştigat în Albania, am cîştigat la Braşov. Noi trebuie, dincolo de cum vom aborda partida, să dăm 100% la fiecare fază. Avem un anumit stil, încercăm să-l perfecţionăm”, a declarat Răzvan Lucescu la Digisport.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!