Fotbal intern

Lucescu la Rapid chiar se face! Pancu: “I-am anunţat pe jucători de trei săptămâni că vine nea Mircea! Eu plec dacă nu promovăm!”

01.12.2019 | 12:37
Lucescu la Rapid chiar se face Pancu Iam anuntat pe jucatori de trei saptamani ca vine nea Mircea Eu plec daca nu promovam
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu chiar vine la Rapid! După ce primarul sectorului 1, Dan Tudorache, anunţase în cursul zilei de sâmbătă că luni se întâlneşte cu antrenorul de 74 de ani pentru a-l convinge să se implice la formaţia giuleşteană, acum Daniel Pancu duce lucrurile şi mai departe şi afirmă că lucrurile sunt stabilite şi că “Il Luce” va fi alături de el foarte curând! În plus, Pancu anunţă că, deşi nu se simte ameninţat de venirea lui Lucescu senior, îşi va da demisia dacă Rapid nu promovează în Casa Pariurilor Liga 1. 

Mircea Lucescu vine la Rapid. Pancu spune că i-a anunţat pe jucători

“Eu i-am anunţat de 3 săptămâni pe jucători că vine Lucescu. E un lucru fantastic pentru mine şi pentru club, pentru profesionalismul care se pregăteşte aici. De-abia aştept! Pentru mine e un mare avantaj, nu e un pericol. 

ADVERTISEMENT

Nea Mircea va fi manager în club, sau un fel de consilier al meu…nu ştiu exact încă funcţia. Încă o dată vă spun, nu mă simt ameninţat, n-are nicio legătură! Îl cunosc bine, mă apreciază, am lucrat cu el, puteam să-l urmez şi la Doneţk…V-am zis, de-abia aştept!”, a spus Pancu la Pro-X.

Pancu promite însă că îşi dă demisia dacă formaţia pe care o antrenează nu obţine promovarea în prima ligă şi a transmis o nouă “săgeată” către patronul neoficial al clubului, primarul sectorului 1, Dan Tudorache. Antrenorul spune că se va întâlni cu acesta pentru a lămuri lucrurile.

ADVERTISEMENT

“UTA n-a avut presiune, cum e la noi, de aceea e pe primul loc. O să mă întâlnesc şi eu cu primarul să clarificăm anumite lucruri, el mi-a transmis că am fost informat greşit, că nu a vrut niciodată să mă dea afară! Ca idee, eu plec dacă nu promovăm, cu toate că am un contract pe trei ani în care nu e trecut niciun obiectiv”, a fost anunţul lui Pancu.

  • Mircea Lucescu a antrenat Rapidul în sezonul 1997-1998, câştigând Cupa României, şi în 1998-1999, când echipa a cucerit titlul, plus în prima parte a lui 1999-2000.  
  • 3 este locul ocupat în acest moment de Rapid în Liga 2, la două puncte de locul 2 care asigură promovarea directă
ADVERTISEMENT