Lucescu are un jucător la fel de bun ca Pogba: ”Nu e nici o diferenţă”

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
03/08/2016, 15:59
Lucescu are un jucător la fel de bun ca Pogba: ”Nu e nici o diferenţă”

Mircea Lucescu este pe cale să piardă cel mai bun jucător pe care îl are la Zenit. Axel Witsel va ajunge aproape sigur la Juventus, în locul lui Paul Pogba. Tehnicianul român a vorbit pentru presa din Italia despre eventualul transfer al belgianului la campioana Italiei.

“Nu văd nici o diferenţă între el (n.r. Axel Witsel) şi Pogba, serios. Poate vîrsta este singura diferenţă. Şi cu toţii am văzut la Euro 2016 că lui Pogba îi lipseşte experienţa. Witsel nu are această problemă”, a spus Mircea Lucescu Lucescu pentru Gazzetta dello Sport.

“Axel vrea să plece, dar este un băiat grozav, care nu ne-a creat probleme deloc şi nu va forţa transferul. Va trebui să aşteptăm să vedem ce se va întîmpla. Înţeleg situaţia şi dorinţa jucătorului. Totul este în regulă dacă primim o ofertă bună atît pentru club, cît şi pentru el. Poate îl vom convinge să rămînă. Este un jucător esenţial pentru noi”, a mai spus antrenorul român.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×