Fără oprire! Răzvan Lucescu, a 12-a victorie la rând. Lider în Grecia

razvan lucescu, paok salonic, grecia, giannina

Răzvan Lucescu a ajuns la 12 victorii consecutive, în toate competiţiile, cu PAOK. Formaţia antrenorului român a învins-o pe Giannina, scor 3-1.

PAOK Salonic are o formă foarte bună în Grecia, unde a ajuns la a 12-a victorie consecutivă. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a învins-o pe Giannina, scor 3-1, în etapa a 20-a din Super League.

Echipa din Salonic a avut o primă repriză foarte bună, când a reuşit să marcheze cele trei goluri prin Pelkas şi Prijovic, care a reuşit o dublă. După pauza, PAOK a mai redus din turaţie şi gazdele au reuşit să marcheze golul de onoare prin Conde.

Răzvan Lucescu, lider în Grecia

După succesul cu Giannina, PAOK Salonic a ajuns la a opta victorie consecutivă în campionat. În aceste condiţii, echipa antrenată de Răzvan Lucescu ocupă primul loc în Super League, cu 46 de puncte, patru mai mult decât Olympiakos, care are un meci mai puţin.

În etapa următoare, PAOK Salonic primeşte vizita celor de la AEL Larissa, echipă care ocupă locul 10. Până la meciul din campionat, echipa antrenată de Răzvan Lucescu va evolua cu Atromitos în manşa retur a sferturilor de finală ale Cupei Greciei. În tur, PAOK a obţinut victoria pe teren propriu, scor 2-0.