Haos în Turcia! Lucescu şi Turan, luaţi la ţintă: “Dezastru! Plecaţi”

Marian Popovici   
în Stiri sportive
07/10/2017, 09:45
Haos în Turcia! Lucescu şi Turan, luaţi la ţintă: “Dezastru! Plecaţi”

Turcia a fost umilită pe propriul teren de Islanda, scor 0-3, în preliminariile pentru CM 2018. Islandezii au făcut instrucţie în meciul de la Eşkişehir, în care echipa lui Mircea Lucescu nu a contat. Echipa din “ţara semilunei” a ieşit din lupta pentru calificare la CM 2018 înainte de ultima etapă din preliminarii. 

Jurnaliştii şi fanii turcilor sunt extrem de supăraţi de ratarea calificării, dar şi de evoluţia echipei din meciul decisiv cu Islanda, iar personajele vizate de critici sunt selecţionerul Mircea Lucescu şi Arda Turan. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Lucescu, principalul vizat

Turcii de la Fanatik pun în discuţie şi o eventuală schimbare a selecţionerului Mircea Lucescu după ultimul meci, cel împotriva Finlandei: “Acum, rămân multe subiecte de discutat, în special viitorul lui Lucescu care este incert. Chiar şi administraţia Federaţiei de Fotbal din Turcia se va schimba”, scriu turcii de la Fanatik.com.tr.

Jurnalistul Erman Toroglu a fost şi mai dur în ceea ce priveşte naţionala şi pe Mircea Lucescu: “Arda Turan şi Mircea Lucescu n-ar mai trebui să fie la naţională…Plecaţi! Totul e un dezastru la naţională, inclusiv disciplina. L-a convins pe Arda Turan să revină din motive politice. Nu poţi să pui politica înaintea job-ului tău”

Închide ×