Cele mai citite

Lucescu, ”lucrat” de omul lui Şumi! ”Nu ar fi bine să rămână”

Mircea Lucescu este extrem de criticat în Turcia, după ce a ratat calificarea echipei naţionale la Cupa Mondială din acest an.
07.01.2018 | 14:30
Lucescu, ”lucrat” de omul lui Şumi! ”Nu ar fi bine să rămână”

Presa turcă s-a arătat extrem de vehement la adresa tehnicianului român după meciurile din această toamnă, iar acum Lucescu a intrat şi în vizorul unui oficial al clubului Kayserispor, unde activează antrenorul Marius Şumudică şi jucătorii Silviu Lung şi Cristian Săpunaru.

”Stabilitatea este foarte importantă atunci când este vorba de echipa naţională. Lucescu este un bun tehnician, ne place foarte mult, îl preţuim, dar echipa naţională a Turciei trebuie să aibă un selecţioner turc. Asta e părerea mea”, a spus Mehmet Ozdilek, directorul sportiv al clubului Kayserispor pentru Sabah.

Lucescu are doar o victorie la naţionala Turciei

”Cine cunoaşte filozofia noastră ştie că trebuie să fim prezenţi la toate turneele finale. Lucescu vrea răbdare, dar nu putem să-i oferim asta. După părerea mea a venit cu 10 ani prea târziu la echipa naţională. Nu cred că ar fi indicat să mai rămână. Dacă am crede mai mult în antrenorii noştri, am fi mult mai repede în vârful ierarhiei”, a afirmat Ozdilek.

Mircea Lucescu, în vârstă de 72 de ani, are şase meciuri la conducerea echipei Turciei, iar bilanţul tehnicianului român este de o victorie, o remiză şi patru înfrângeri. În ultimele partide, Turcia a fost întrecută de naţionala României, scor 2-0, într-un meci amical disputat la Cluj-Napoca, şi de Albania, scor 3-2, în Antalya.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri