Carousel hot news

“Lucescu are o datorie faţă de fotbalul românesc”

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu este de părere că Mircea Lucescu ar trebui să accepte să devină selecţionerul echipei naţionale în cazul în care ar fi ofertat de Federaţie....
Autor: Răzvan Scarlat | 05.12.2013 | 09:06
“Lucescu are o datorie faţă de fotbalul românesc”

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu este de părere că Mircea Lucescu ar trebui să accepte să devină selecţionerul echipei naţionale în cazul în care ar fi ofertat de Federaţie.

„Cred că Mircea Lucescu este dator fotbalului românesc şi ar putea reveni să ajute fotbalul nostru într-un moment delicat. Mîine, dacă ar depinde de mine să iau o decizie, i-aş spune: du-ţi la capăt contractul cu Şahtior, angajaţi-vă cîţiva oameni importanţi, care să urmărească fotbalul din România, dar cu şapte zile înainte de joc, veniţi şi faceţi diferenţa. Vorbim de un om cu experienţă, care are toate atuurile, care ştie să scoată maximul de la jucători”, a spus Dumitrescu la Digisport.

Dumitrescu a mai declarat că Mircea Lucescu este de departe cel mai bun antrenor român: „Antrenorii români se împart în două categorii: Mircea Lucescu şi apoi toţi ceilalţi. Apoi există un top, bineînţeles, al antrenorilor tineri, după Boloni, care mie îmi place foarte mult şi este pe locul 2. Ulterior, la egalitate, ar mai putea fi selecţioneri mai mulţi antrenori tineri talentaţi: Dan Petrescu, Olăroiu, Reghe, Cosmin Contra…”. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!