ADVERTISEMENT
News

Lucescu pregăteşte o mutare ŞOC! Aduce trei STELIŞTI

Mircea Lucescu negociază cu Trabzonspor, scrie presa din Turcia. Antrenorul român ar fi avut deja o întîlnire cu Ibrahim Haciosmanoglu, başkanul lui Trabzon, cel care şi-a manifestat dorinţa...
Autor: Marian Popovici | 07.05.2014 | 10:55
Lucescu pregăteşte o mutare ŞOC! Aduce trei STELIŞTI

Mircea Lucescu negociază cu Trabzonspor, scrie presa din Turcia. Antrenorul român ar fi avut deja o întîlnire cu Ibrahim Haciosmanoglu, başkanul lui Trabzon, cel care şi-a manifestat dorinţa de a-l aduce pe banca echipei. 

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu e dorit însă şi de rivalii de la Galatasaray şi Fenerbahce, echipe care i-ar plăti un salariu mai mare decît ar putea să îi ofere Trabzonspor, însă echipa lui Bourceanu ar putea să îl convingă cu un alt argument. Şefii lui Trabzon vor să îi transfere la echipă şi pe Bogdan Stancu şi Cristi Tănase şi să creeze o “legiune” de jucători români, care ar putea fi antrenată de Mircea Lucescu.

Trabzonspor are şi nume sonore în echipă, printre care Florent Malouda şi Jose Bosingwa. Echipa este în acest moment pe locul 4 în campionatul Turciei, loc care asigură prezenţa în Europa League.

ADVERTISEMENT

P: Pariază la Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!