Cele mai citite

Lucescu, a zecea victorie la rând cu PAOK! Succes clar în Cupa Greciei

Răzvan Lucescu a obţinut a 10-a victorie la rând cu PAOK. Formaţia din Salonic a învins-o pe Atromitos, scor 2-0, în manşa tur a sferturilor de finală din Cupa Greciei.
24.01.2018 | 23:51
Lucescu, a zecea victorie la rând cu PAOK! Succes clar în Cupa Greciei

PAOK a câştigat meciul cu Atromis, scor 2-0, în manşa tur a sferturilor de finală din Cupa Greciei. Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu a ajuns la a 10-a victorie la rând în toate competiţiile.

Dimitrios Pelkas şi Evgeni Shakhov au înscris singurele goluri ale meciului jucat în Salonic în minutele 19, respectiv 85. Manşa retur a dublei se va juca pe 7 februarie pe terenul celor de la Atromitos.

Lucescu, pe locul 2 în Grecia

PAOK Salonic nu a mai pierdut un meci din 5 noiembrie, când formaţia antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de AEK Atena, scor 0-1. De atunci şi până în prezent, echipa din Salonic a înregistrat 11 victorii şi un rezultat de egalitate.

Echipa pregătită de Răzvan Lucescu ocupă locul 2 în prima ligă din Grecia, cu 40 de puncte, cu unul mai puţin decât Olympiakos. Duminică, PAOK Salonic va juca cu Panetolikos în etapa a 19-a din Super League.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri