Lucescu: “Steaua e mult mai bună decît Dinamo!”

Octavian Cojocaru   
în Fotbal intern
20/07/2013, 16:02
Lucescu: “Steaua e mult mai bună decît Dinamo!”
Mircea Lucescu susţine că Steaua n-are cum să se împiedice de Dinamo

Mircea Lucescu, antrenorul formaţiei Şahtior Doneţk, susţine că Steaua nu trebuie să-şi facă emoţii în privinţa “dublei” cu Dinamo Tbilisi. Gruzinii i-au bătut pe campionii Ucrainei cu scorul de 1-0 într-un meci amical desfăşurat în Austria. “Il Luce” spune că acel rezultat a fost mincinos şi că “roş-albaştrii” merită să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Am pierdut 1-0, dar am jucat numai cu copii, pentru că 11 jucători erau la echipele naţionale. Nu văd ce surpriză poate să fie, diferenţa de valoare e netă. Sigur că au şi ei nişte jucători străini, e normal, e un meci de calificare în Champions League, ei vor da absolut totul. Titularii lor, să spun aşa, ar fi la nivelul rezervelor lui Şahtior. Cam aşa, da, cam aşa a fost, nu numai rezerve că am băgat şapte jucători de la academie, de la tineret, nu era vorba nici măcar de rezerve“, a declarat Lucescu la Pro TV.

“Sigur că meciurile de Champions League sînt meciuri oficiale. Dar, nu pot să trec peste faptul că Steaua este o echipă foarte bună, o echipă care merită să joace în grupele Champions League.
Cunoscîndu-l şi pe Reghecampf foarte bine, sînt convins că nu le va da niciun moment de relax propiilor lui jucători. Competiţiile astea sînt făcute să creeze surprize. Noi am fost eliminaţi, bine, eu eram în spital, de către Poli Timişoara. Se poate întîmpla oricui. Dar pe valoare nu se discută, există o diferenţă de valoare netă în favoarea Stelei”, a adăugat tehnicianul român.

Închide ×