Foto. Vizită surpriză pentru “Il Luce”! Ce foşti jucători s-au întâlnit cu selecţionerul Turciei

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
09/11/2017, 18:36
Foto. Vizită surpriză pentru “Il Luce”! Ce foşti jucători s-au întâlnit cu selecţionerul Turciei GALERIE FOTO

Mircea Lucescu se află în faţa unei premiere în cariera sa de antrenor. Tehnicianul de 72 de ani întâlneşte pentru prima dată, din calitate de adversar, echipa naţională a României. Cu această ocazie, “Il Luce” s-a întâlnit cu patru dintre jucătorii pe care i-a antrenat la Corvinul Hunedoara. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Romulus Gabor, Ioan Petcu, Dorin Nicşa şi Dan Colesniuc, foşti componenţi ai echipei Corvinul Hunedoara, l-au vizitat pe Mircea Lucescu. Cei patru au stat de vorbă preţ de o oră cu fostul lor antrenor de la sfârşitul anilor ’70. 

Romulus Gabor, vorbe elogioase la adresa lui Lucescu

Romulus Gabor a vorbit de reîntâlnirea cu Mircea Lucescu şi a declarat că actualul selecţioner al echipei naţionale a Turciei l-a ajutat pe el, dar şi pe colegii săi foarte mult la începutul carierei. Ne-am amintit de vremurile de la Corvinul, când nea Mircea s-a ocupat şi de formarea noastră ca oameni, nu doar ca fotbalişti. Probabil l-am ajutat şi noi un pic la începutul profesiei de tehnician, pentru i-ar fi fost, probabil, mai greu să ajungă atât de repede la naţională şi la Dinamo dacă nu ar fi avut rezultate la Hunedoara”.

Mircea Lucescu a antrenat-o pe Corvinul Hunedoara între 1979 şi 1982. Acesta a reuşit să ducă echipa hunedoreană din a doua ligă şi până în cupele europene. Imediat după această performanţă a ajuns la cârma echipei naţionale a României, acolo unde i-a debutat, printre alţii, pe Romulus Gabor şi Ioan Petcu.

Închide ×