Carousel hot news

Luchin ARE NECAZURI cu şefii clubului: “E ANORMAL”

Srgian Luchin, cu cei 12.000 de euro pe care-i cîştigă lunar la Dinamo, este cel mai bine plătit jucător din lot şi, în consecinţă, este primul pe lista "indezirabililor" care trebuie să...
04.01.2014 | 11:44
Luchin ARE NECAZURI cu şefii clubului:

Srgian Luchin, cu cei 12.000 de euro pe care-i cîştigă lunar la Dinamo, este cel mai bine plătit jucător din lot şi, în consecinţă, este primul pe lista “indezirabililor” care trebuie să plece în această iarnă. În ciuda acestui fapt, atitudinea oficialilor este una foarte ciudată. Chiar dacă i-au spus că este liber să plece, se pare că şefii nu sînt hotărîţi care este suma pe care ar cere-o în schimbul fundaşului, mai ales că deja există un club din Rusia, Tom Tomsk, care şi-a manifestat interesul pentru Luchin.

Nimeni nu ştie cît costă!

Conform unor surse din cadrul clubului, jucătorul şi reprezentanţii săi sînt nemulţumiţi din cauza acestei situaţii, fiindcă tocmai din pricina acestor motive nici un club nu şi-a manifestat, momentan, interesul scris pentru fundaşul lui Dinamo. “Şefii clubului au refuzat să înmîneze o hîrtie scrisă cu suma pe care o solicită în schimbul fundaşului. Lucru anormal, avînd în vedere că ei sînt cei care vor ca jucătorul să plece. Cînd nu ştii care sînt pretenţiile oficiale, e normal ca nici un club să nu se arunce cu capul înainte”, ne-au explicat apropiaţi ai echipei din “Ştefan cel Mare”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri