Stiri sportive

PIERDE primul “11”! Prins cu kilograme în plus de Gâlcă

Costel Gâlcă le-a dezvăluit colaboratorilor săi că, după prestaţia din meciul cu Gaz Metan Mediaş lui Srgian Luchin îi va fi greu să se impună titular în Ghencea cel puţin pînă la...
14.09.2014 | 10:48
PIERDE primul 11 Prins cu kilograme in plus de Galca

Costel Gâlcă le-a dezvăluit colaboratorilor săi că, după prestaţia din meciul cu Gaz Metan Mediaş lui Srgian Luchin îi va fi greu să se impună titular în Ghencea cel puţin pînă la iarnă. Totodată, fostului dinamovist i s-a spus să mai dea jos cîteva kilograme deaorece este destul de greoi în viteza de execuţie.

Gigi Becali l-a transferat în această vară, la Steaua, pe Srgian Luchin, de la Bote Plovdiv pentru 200.000 de euro, fără să-l întrebe pe Costel Gâlcă, aşa cum tehnicianul clubului din Ghencea a recunoscut în conferinţa de presă de la mijlocul acestei săptămîni. Însă, dacă la început Luchin a fost adus pentru înlocuirea unui fundaş central sau unui fundaş dreapta, dar după prestaţia din jocul cu Gaz Metan Mediaş, atunci cînd a gafat la golul lui Llullaku. Gâlcă le-a spus colaboratorilor săi că internaţionalul Stelei nu se va impune în mod sigur pînă în iarnă în primul “11”. “Nu am unde să mai joc cu Luchin titular. În drepta ne vom baza pe Papp sau Râpă, iar în centrul apărării fundaşii titulari vor rămîne, cel puţin pînă l iarnă, Varela şi Szukala. Asta e situaţia şi nu îmi voi mais chimba părerea. La mine joacă cine este mai în formă şi mai bun”, le-a spus colaboratorilor săi.

“Luchin trebuie să mai dea jos cîteva kilograme”

Totodată, un apropiat al roş-albaştrilor prezent în tribuna oficială la partida cu Gaz Metan Mediaş a deyvăluit pentru FANATIK.RO o altă măsură pe care Coste Gâlcă a luat-o faţă de Luchin. “Se vede de la o poştă că Luchin are probleme în viteza de execuţie şi de reacţie din cauza faptului că are cîteva kilograme în plus. Acest lucru s-a văzut şi în momentul în care Llullaku i-a luat faţa la golul oaspeţilor. Luchin a fost greoi în mişcare, iar adversarul nu l-a iertat. Din acest motiv fostul fundaş dinamovist, de cîteva zile, trage din greu la antrenmanete deoarece i s-a spus că trebuie să mai dea joc cîteva kilograme, pe care le are în plus”,a încheiat sursa respectivă.

Piţurcă îl convoacă la naţională pentru postul de fundaş dreapta

Cu toate că fotbalistul Stelei este la bază fundaş central selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă îl tot convoacă în ultimul timp la echipa naţională pe Luchin, pentru postul de fundaş dreapta, acolo unde i-a fost rezervă lui Măţel, iar la ultimul meci cu Grecia lui Gabi Tamaş. “Luchin este la bază fundaş central, dar a acceptat să joace la echipa naţională şi fundaş dreapta, doar ca să fie prezent în tricoul echipei naţionale. Din acest motiv, chiar şi la Steaua este dispus să se sacrifice şi să joace pe postul lui Râpă. Însă de acum trebuie să se lupte şi cu Paul Papp. Oricum într-o zi trebuie să se hotărească unde vrea să joace defintiv, deoarece dacă alergi după doi iepuri rişti să nu prinzi nici unul”, ne-a spus un apropiat al fotbalistului Stelei.

2:FOTBAL:ROMANIA-ARGENTINA,AMICAL (5.03.2014)

 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!