Carousel hot news

Luchin îi dă bătăi de cap lui Stoican şi pentru meciul cu Ceahlăul!

Flavius Stoican are o nouă problemă de rezolvat înainte de partida cu Ceahlăul. Collins Fai este suspendat, el încasînd la Galaţi cel de-al patrulea cartonaş galben din acest sezon, aşa că...
02.10.2013 | 14:27
Luchin îi dă bătăi de cap lui Stoican şi pentru meciul cu Ceahlăul!
Carlos Ronny,Srgian Luchin.

Flavius Stoican are o nouă problemă de rezolvat înainte de partida cu Ceahlăul. Collins Fai este suspendat, el încasînd la Galaţi cel de-al patrulea cartonaş galben din acest sezon, aşa că pentru postul de fundaş dreapta antrenorul de 36 de ani are doar două soluţii viabile.

Laurenţiu Rus, care la origini este fundaş dreapta, şi Srgian Luchin, cel care a fost utilizat pe acel post etapa trecută, la Galaţi, cînd s-a iscat şi primul conflict între el şi Flavius Stoican.

Cu Oţelul, Laurenţiu Iorga a deschis scorul după ce a plecat chiar de lîngă Luchin, asta după ce Steven Thicot greşise o pasă simplă la mijlocul terenului, punîndu-i pe gălăţeni pe contraatac. La pauza meciului, Stoican i-a reproşat lui Srgian că a fost prins de fază sus, fără să mai poată interveni în faţa lui Iorga.

Surse din vestiar susţin că Luchin a răbufnit: ”Păi, ce, voi mă luaţi la mişto? Faceţi experimente cu mine şi mă trageţi la răspundere? Dacă tot sînt eu vinovat, nu mai intru în repriza a doua, să joace altcineva”. Stoican s-a enervat şi l-a lăsat pe Luchin la cabine, introducîndu-l în teren pe Valentin Lazăr, care a urcat ca mijlocaş dreapta, iar Fai a fost retras ca apărător dreapta.

Jucătorii susţin că la partida cu Ceahlăul ar putea apărea ca fundaş dreapta tot Luchin: ”Tot el va juca, foarte probabil, ca fundaş dreapta. El şi Flavius au discutat după acea ieşire, iar lucrurile au revenit la normal, Mister nu e ranchiunos, chiar i-a spus lui Luchin că este om de bază la echipă”. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri