Carousel hot news

A MURIT intoxicat cu medicamente! Biletul de ADIO: “Vă iubesc pe toţi!”

UPDATE / Lucian Bălan a lăsat un bilet de adio familiei, înainte de a recurge la gestul extrem. "Vă iubesc pe toţi şi vă îmbrăţişez, dar aceasta e dorinţa mea!", scrie în biletul lăsat...
Autor: Marian Popovici | 12.11.2015 | 23:59
A MURIT intoxicat cu medicamente! Biletul de ADIO:

UPDATE / Lucian Bălan a lăsat un bilet de adio familiei, înainte de a recurge la gestul extrem. “Vă iubesc pe toţi şi vă îmbrăţişez, dar aceasta e dorinţa mea!”, scrie în biletul lăsat în urmă de Bălan.

 

Fostul component al Stelei 1986, Lucian Bălan s-a sinucis la 56 de ani. Conform ultimelor informaţii, fostul fotbalist a murit după o intoxicaţie voluntară cu medicamente. 

S-A SINUCIS BĂLAN. Foştii colegi, DEVASTAŢI: „Nu ne aşteptam”

El a lăsat un bilet de adio însă nu se ştie conţinutul acestuia în acest moment. Ambulanţa a ajuns repede la apartamentul său, însă nu s-a mai putut face nimic. El a fost găsit de fiul său.

S-A SINUCIS BĂLAN. Emeric Ienei: „E o veste groaznică! Nu se poate!”

Cei de la ambulanţă l-au declarat decedat în jurul orei 18:15. Lucian Bălan trecea printr-o perioadă foarte dificilă. Fostul fotbalist avea mari probleme cu banii, şi-a găsit refugiul în alcool şi a fost devastat de moartea mamei sale în vîrstă de 76 de ani, care a survenit în urmă cu puţin timp.

S-A SINUCIS BĂLAN. Foştii colegi, DEVASTAŢI: „Nu ne aşteptam”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!