Fotbal intern

Lucian Burchel, fostul director tehnic al Academiei Gheorghe Hagi, este noul șef al Școlii de Antrenori de la FRF

03.02.2020 | 17:42
Lucian Burchel fostul director tehnic al Academiei Gheorghe Hagi este noul sef al Scolii de Antrenori de la FRF
ADVERTISEMENT

Lucian Burchel este noul șef al Școlii de Antrenori de la FRF, conform prosport.ro. Fostul director tehnic al Academiei de Gheorghe Hagi îl va înlocui la conducere pe Dan Apolzan.

FANATIK a anunțat că Lucian Burchel se va alătura Federației Române de Fotbal, după despărțirea de Viitorul.

ADVERTISEMENT

Lucian Burchel este noul șef al Școlii de Antrenori de la FRF

Lucian Burchel a fost director tehnic al Școlii de Antrenori de la FRF. El a fost alături de proiectul Academiei Gică Hagi încă de la început și a ocupat poziția de director tehnic până la data de 19 octombrie 2019.

Lucian Burchel este un fost fotbalist, care a trecut de-a lungul carierei lui pe la mai multe echipe, printre care și: Sportul Studențesc și Inter Sibiu.

ADVERTISEMENT

A obținut mai multe specializări ca antrenor UEFA:

  • Lisabona (2008)
  • Coverciano (2009)
  • Koln (2009)
  • Clairefontaine (2010)
  • Madrid (2012)
  • Moscova (2013)

Hagi și Burchel au fost colegi

Gică Hagi și Lucian Burchel au fost colegi în tinerețe la Luceafărul și la Sportul Studențes, fiind lansați în fotbalul mare de același antrenor, Mircea Lucescu.

„Începând de astăzi, Lucian Burchel nu mai este directorul tehnic al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, fiind dorința expresă a acestuia de a întrerupe activitatea la clubul nostru.

ADVERTISEMENT

– Director Tehnic al Academiei Gheorghe Hagi încă de la înființarea acesteia, Lucian Burchel este unul din cei care au contribuit din plin la realizarea performanțelor din această perioadă, în care s-au cucerit nu mai puțin de 24 de titluri naționale !

– Îți mulțumim Lucian Burchel pentru toate realizările din acești ani și te așteptăm să fii alături de noi și la următorul moment important al clubului nostru, când vom lansa cartea despre Academia Hagi și FC Viitorul”, a fost mesajul afișat pe site-ul Viitorului după despărțirea de Lucian Burchel.

ADVERTISEMENT
  • 55 de ani a împlinit Lucian Burchel pe 20 aprilie
Tags: