Sporturi

Lucian Bute, mesaj de felicitare pentru Simona Halep după finala de la Montreal: “Ce performanţă!”

13.08.2018 | 15:23
Lucian Bute mesaj de felicitare pentru Simona Halep dupa finala de la Montreal Ce performanta

Lucian Bute, mesaj de felicitare pentru Simona Halep după finala de la Montreal. Lucian Bute a felicitat-o pe cea mai bună tenismenă a lumii.

Lucian Bute, mesaj de susţinere pentru Simona Halep. Simona Halep a câştigat turneul de la Montreal după o finală epică împotriva lui Sloane Stephens, scor 7-6, 3-6, 6-4. După aproape trei ore de tenis intens, Simona Halep se impune la Rogers Cup 2018. Un nou trofeu pentru ea, al treilea al sezonului, după Shenzhen şi Roland Garros. Este al doilea titlu în Canada, tot la Montreal, după cel din 2016 şi al 18-lea al carierei.

wow, what a performance???..thrilled to witness such a Victory by @simonahalep at @couperogers Mulțumim Simona?..Merci..Thank You #SimonaHalep #hairomania #mândrucăsuntromân ?? #romania #merciquebec & #montreal pour encourager Simona, Champ #2016 & #2018 & @tvasports

A post shared by Lucian Bute (@butelucian) on

Lucian Bute, fostul pugilist roman, a fost alături de Simona Halep la finala de la Montreal şi a susţinut-o pe tot parcursul competiţiei desfăşurate în Canada. La final, după victoria obţinută de sportiva noastră, fostul mare campion mondial la box a scris un mesaj de felicitare pe contul personal de Instagram.

Lucian Bute, mesaj de felicitare pentru Simona Halep după finala de la Montreal

“Wow, ce performanşă! Super încântat să fiu martor la o asemenea victorie, Simona Halep! Mulţumim, Simona! #hairomania # mândrucăsuntromân #romania #merciquebec & #montreal”, a scris Bute pe contul personal de Instagram.

Principala favorită, Simona Halep, a avut o misiune dificilă la Montreal, însă a avut de asemenea alături de ea susţinători de seamă. Fostul pugilist român, Lucian Bute, a fost prezent la ceremonia de tragere la sorţi de la Montreal şi la petrecerea dată în cinstea jucătoarelor de la Rogers Cup, acolo unde a întâmpinat-o pe cea mai bună tenismenă a lumii, Simona Halep.  Lucian Bute, fostul mare campion mondial la box, a încurajat-o pe Simo înainte de începerea competiţiei din Canada. “Bine ai venit! Sunt onorat să te întâmpin”, a fost mesajul lui Bute care însoțește fotografia realizată la petrecerea de deschidere a turneului, care a avut loc vineri. După finala din acest an de la Australian Open, Bute a scris un mesaj de susţinere pentru Simona Halep: “Nu a lipsit mult să câştige Simona Halep… după 2 săptămâni de performanţe foarte bune în fiecare meci jucat… inclusiv finala! O luptătoare şi o Campioană de excepţie! #MulţumimSimona #teiubim şi #terespectăm #pentrutotdeauna #mândrucăsuntromân #HaiRomania”, a scris Bute pe Facebook la acea vreme.

Simona Halep va evolua la Cincinnati

Simona Halep  va avea primul tur liber la Cincinnati, urmând în turul secund să joace împotriva Irinei Begu, în cazul în care aceasta din urmă va reuși să treacă de Ajla Tomljanovic, venită din calificări, în runda inaugurală a turneului. Dacă trece de Irina Begu, Simona Halep ar putea da în turul 3 peste Ashleigh Barty, cea pe care o va înfrunta și sâmbătă seară, la Montreal, în semifinalele Rogers Cup. O victorie în fața australiencei ar putea-o aduce pe Simona Halep într-un sfert de finală contra ibericei Garbine Muguruza. O reeditare a finalei de anul trecut, pierdută categoric de Halep, 1-6, 0-6.

Totuși, trebuie ținut cont că Muguruza este departe de forma de anul trecut. Jucătoarea din Spania a fost nevoită să se retragă de la Montreal din cauza unei accidentări. O altă posibilă adversară a Simonei Halep în sferturile de finală este Jelena Ostapenko, în fața căreia a pierdut finala Roland Garros 2017. Printre posibilele adversare din semifinale sunt Angelique Kerber, Madison Keys, Karolina Pliskova sau Caroline Garcia, cea din urmă învinsa Simonei Halep în sferturile de finală la Rogers Cup.

În afară de Serena Williams, liderul mondial poate juca doar în finală cu Petra Kvitova, Sloane Stephens, Elina Svitolina și Caroline Wozniacki. Simona Halep va avea de apărat 585 de puncte la Cincinnati, după finala din 2017, dar nu poate pierde primul loc WTA. Wozniacki are de apărat 190 de puncte după eșecul din sferturile de finală, la Karolina Pliskova, din 2017. De altfel, pe partea inferioară a tabloului se remarcă un duel foarte tare în chiar runda a doua. Dacă trece de Daria Gavrilova, Serena Williams poate juca împotriva Petrei Kvitova în runda secundă.