ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Lucian Bute a vorbit despre următorul său meci! “Cu Di Luisa am arătat multe lucruri care amintesc de vechiul Bute”

Lucian Bute va boxa pe 28 noiembrie la Quebec, iar românul a susţinut o conferinţă de presă cu aproximativ o lună înainte în care a vorbit despre viitoarea lupă....
Autor: Adrian Căpriţă | 07.10.2015 | 12:02
Lucian Bute a vorbit despre următorul său meci!

Lucian Bute va boxa pe 28 noiembrie la Quebec, iar românul a susţinut o conferinţă de presă cu aproximativ o lună înainte în care a vorbit despre viitoarea lupă.

ADVERTISEMENT

“Sînt foarte fericit că mă întorc aici. Am amintiri frumoase, am boxat de patru ori. Ca să fiu sincer, cele mai frumoase amintiri ale mele sunt de aici şi sper să-mi îndeplinesc visul de a redeveni campion la 28 noiembrie. Toate condiţiile sînt îndeplinite pentru a realiza o bună performanţă, mai ales că mai am încă opt săptămîni pînă atunci. Fanii vor avea un rol foarte important şi îmi vor da multă energie pozitivă. Oricum, presiunea este pe campion. Ştiu, pentru că am fost campion şi îmi amintesc foarte, foarte bine. Lupta mea cu Jean Pascal nu a fost convingătoare, iar precedenta cu Denis Gracev nici atît… Dar în ultimul meci, cu Di Luisa, am arătat multe lucruri care amintesc de vechiul Lucian Bute. Şi mai am de acumulat. Am văzut cîteva lupte de-ale lui, ne asemănăm un pic. El are o bună viteză, se mişcă bine şi lansează combinaţii frumoase. Cînd eşti campion olimpic şi campion mondial, asta înseamnă că eşti un bun boxer”, a adăugat românul.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!