Fotbal intern

Lucian Filip accelerează pregătirile pentru revenirea pe gazon! Mijlocașul a efectuat mai multe teste la o clinică sportivă. VIDEO

30.09.2019 | 17:35
Lucian Filip accelereaza pregatirile pentru revenirea pe gazon Mijlocasul a efectuat mai multe teste la o clinica sportiva VIDEO

Lucian Filip a suferit o accidentare în prima repriză a meciului FCSB – Mlada Boleslav din turul trei preliminar al Europa League, iar acum trage tare în sala de forță pentru a reveni pe gazon. La aproape două luni de la momentul accidentării, mijlocașul a efectuat în cursul zilei de luni mai multe teste la o clinică sportivă.

Lucian Filip se pregătește de revenirea pe gazon

Lucian Filip este indisponibil de pe 8 august, când a ieșit accidentat în minutul 32 al meciului FCSB – Mlada Boleslav din turul trei preliminar al Europa League. Mijlocașul central se pregăteșe de revenirea pe gazon la o clinică sportivă, iar în cursul zilei de luni a urmat testarea cardiopulmonară la efort, tratament ce poate determina capacitatea de anduranță sau investigarea limitărilor în performanță.

  • 8 august este data în care Lucian Filip s-a accidentat

După meciul cu Mlada, Gigi Becali l-a acuzat pe Lucian Filip că s-a dat accidentat, nedorind să forțeze pentru a nu rata transferul în Rusia, unde era dorit de formația Orenburg: “Filip s-a dat accidentat la mişto. Clar, păi nu vedem? El vrea să plece, că are ofertă. Ruşii au zis că până pe data de 15 să îi trimitem cartea verde. I-o fi zis impresarul să se dea accidentat. Vezi, un om căruia i-am dat salariul un an jumate s-a dat accidentat. 100% s-a dat accidentat. Nu o să îl pedepsesc, pentru că rezultatul nu a avut de suferit. Mie 0-0 îmi convine. Dar dacă luam gol, îl blocam, nu mai pleca nicăieri”.

Lucian Filip, in timpul testarii cardiopulmonare la efort

Lucian Filip isi pregateste reintoarcerea in fotbal si a ales sa realizeze testarea cardiopulmonara la efort la Artro Sport Clinic. Testarea cardiopulmonara la efort (spiroergometria sau CPET) se realizeaza cu ajutorul ehipamentului Cortex Metalyzer 3B. Rezultatele obtinute in urma acestui test ofera o analiza completa a sistemelor cardiovascular, muscular, respirator si muscular in timpul efortului. Aceasta testare este recomandata in special sportivilor pentru: – determinarea capacitatii de anduranta,- determinarea costurilor energogenezei- investigarea limitarilor in performantaAfla mai multe despre testarea cardiopulmonara la efort aici: https://bit.ly/2n6yAhBEchipa de medici Artro Sport Clinic foloseste tehnologia Cortex Metalyzerh si poate efectua aceasta testare in clinica din Bucuresti, Str. Lainici nr. 11, Sector 6.

Gepostet von Artro Sport Clinic am Montag, 30. September 2019

Lucian Filip, cel mai vechi jucător din lotul FCSB-ului

Lucian Filip a ajuns la grupele de juniori ale FCSB-ului în 2007, dar primele șanse la echipa mare le-a avut cinci ani mai târziu, când Laurențiu Reghecampf, cu care a colaborat și la Concordia Chiajna, a decis să-l păstreze în lot.

Începând cu anul 2009, când a debutat în tricoul roș-albastru în prima ligă, Lucian Filip a bifat 170 de partide pentru FCSB, reușind să marcheze șapte goluri și să ofere șapte pase decisive.

  • 29 de ani are Lucian Filip