Fotbal intern

Lucian Filip, accidentare gravă în partida FCSB – Mlada! Gigi l-a acuzat că minte, dar fotbalistul e out până în iarnă. UPDATE

19.08.2019 | 13:12
Lucian Filip accidentare grava in partida FCSB  Mlada Gigi la acuzat ca minte dar fotbalistul e out pana in iarna UPDATE

Lucian Filip a suferit o accidentare gravă în partida tur jucată de FCSB cu Mlada Boleslav, scor 0-0, pe stadionul “Marin Anastasovici”, în turul 3 preliminar al Europa League. Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a fost înlocuit în minutul 30, iar Gigi Becali l-a acuzat că se dă lovit pentru a se transfera în Rusia, la Orenburg.


UPDATE 19 august, ora 13:10/ Lucian Filip se află la o clinică sportivă, unde se recuperează după accidentarea suferită în meciul tur cu Mlada Boleslav din turul 3 preliminar Europa League.

Lucian Filip la o clinică de recuperare sportivă
Lucian Filip la o clinică de recuperare sportivă

Lucian Filip, accidentare gravă în partida cu Mlada

Situația lui Lucian Filip este mult mai gravă. Deși Gigi Becali l-a acuzat că nu a dorit să riște pentru a nu se accidenta și a rata transferul la Orenburg, mutare despre care FANATIK a scris pe 8 august, lucrurile sunt destul de serioase. Mijlocașul a fost supus unor teste medicale, iar digisport.ro anunță că acesta va fi nevoit să stea pe margine până în iarnă pentru că are ruptură de ligamente.

„Filip s-a dat accidentat la mişto. Clar, păi nu vedem? El vrea să plece, că are ofertă. Ruşii au zis că până pe data de 15 să îi trimitem cartea verde. I-o fi zis impresarul să se dea accidentat. Vezi, un om căruia i-am dat salariul un an jumate s-a dat accidentat. 100% s-a dat accidentat. Nu o să îl pedepsesc, pentru că rezultatul nu a avut de suferit. Mie 0-0 îmi convine. Dar dacă luam gol, îl blocam, nu mai pleca nicăieri” , a declarat Gigi Becali pe 8 august, conform Pro X.

Lucian Filip în momentul în care primea îngrijiri medicale în timpul meciului FCSB - Mlada Boleslav. Captură foto: PRO TV
Lucian Filip în momentul în care primea îngrijiri medicale în timpul meciului FCSB – Mlada Boleslav. Captură foto: PRO TV

Lucian Filip: “Am mai multe operații decât goluri!”

Aceasta nu este prima accidentare serioasă suferită de Lucian Filip. Mijlocașul a ajuns la FCSB în vara anului 2007, atunci când Gigi Becali l-a cumpărat de la Școala de Fotbal Gică Popescu, iar în ianuarie 2009, la doar 18 ani, a fost luat la prima echipă a vicecampioanei României. Lucian Filip a sufeirt mai multe accidentări grave pe parcursul carierei. Printre ele, o fractură de tibie (noiembrie 2013). o intervenție chirurgicală la menisc (decembrie 2014) și o ruptură de ligamente încrucișate (mai 2016).

În decembrie 2018, Lucian Filip vorbea despre drama prin care a trecut. A trecut foarte mult timp de la ultima reuşită. Am mai multe… între ghilimele, am mai multe operaţii decât goluri. Mă bucur că a venit şi acest gol, într-un moment important pentru echipă. Şi sper să o fac cât mai des. Sincer, nu mă aşteptam să stau atât de mult timp, dar cred că şi din cauza accidentărilor mi-am prelungit viaţa la Steaua, între ghilimele. Încă nu mi-am spus ultimul cuvânt, vreau să demonstrez în continuare că merit să îmbrac tricoul roş-albastru”.