Fotbal intern

Lucian Filip acuză gazonul după Hajduk – FCSB 0-0! ”A fost un mare avantaj pentru ei!”

10.08.2018 | 07:55
Lucian Filip acuză gazonul! Jucătorul crede că FCSB-ul are forță să treacă de Hajduk în retur

Lucian Filip acuză gazonul! Toți jucătorii FCSB-ului au arătat cu degetul starea terenului de la Split după remiza dintre Hajduk și FCSB înregistrată în prima manşă a turului trei preliminar din Europa League. De altfel, la finalul partidei, Filip a făcut câteva declaraţii, chiar pe gazon

”Am întâlnit o echipă puternică, gazonul şi temperatura i-a avantajat. Eu cred că am făcut un rezultat bun, trebuie să câştigăm la Bucureşti, unde sper să putem pasa mai mult şi mai bine. Ne propusesem să facem mai mult de-atât astăzi, dar în retur sper să le putem oferi mai multe suporterilor noştri. Sper să avem parte măcar de 60-70% din suporterii lor şi noi!” a declarat Lucian Filip.

Lucian Filip acuză gazonul!

Au rămas fără doi jucători, Momcilovic și Bălașa, dar Filip nu se sperie. Mijlocașul are încredere în restul coechipierilor și e ferm convins că Nicolae Dică o să găsească soluțiile potrivite pentru o victorie de zile mari la retur

”Consider că avem o echipă foarte valoroasă şi sper să atingem potenţialul maxim în acest sezon. Sper ca Marko şi Bălaşa se vor reface până la retur, dar lotul nostru este numeros, se vor găsi soluţii, cu siguranţă” a mai spus Lucian Filip.

Hajduk Split – FCSB 0-0, calificarea se joacă în retur

Hajduk Split – FCSB 0-0 s-a jucat în turul trei preliminar din Europa League.  Vicecampioana României nu a reuşit să obţină victoria pe stadionul “Poljud”, iar calificarea se va decide joi, 16 august, de la ora 21:30, pe Arena Naţională. În prima repriză, cele două formaţii s-au tatonat, însă croaţii au dominat formația lui Nicolae Dică. Jucătorii antrenaţi de Zeljko Kopic au avut câteva ocazii de a marca, însă nu au reuşit să-l învingă pe Cristian Bălgrădean. În minutul 41,  Marko Momcilovic a suferit o întindere şi a fost înlocuit cu Junior Morais.

După pauză, starea proastă a gazonului şi-a pus amprenta pe joc, iar FCSB şi Hajduk Split nu au reuşit să-şi creeze prea mari şanse de a marca. În minutul 90, Ahmed Said a fost la un pas să înscrie, dar Cristian Bălgrădean a respins balonul. După câteva secunde, portarul a reţinut un şut periculos al croaţilor. La ultima fază a meciului de la Split, Olimpiu Moruţan a ratat cea mai mare ocazie a meciului pentru FCSB. Câştigătoarea din această dublă o va întâlni pe formaţia care se va impune în duelul dintre Slovan Bratislava şi Rapid Viena.

Bilete pentru retur cu ajutorul abonamentelor

FCSB a pus în vânzare abonamente pentru sezonul 2018 – 2019. Vicecampioana României vinde pachete de bilete pentru următoarele 16 meciuri, incluzându-le atât pe cele din sezonul regulat, cât şi pe cele din play-off. Oficialii echipei au postat un comunicat în acest sens: “FCSB anunţă că a pus în vânzare, pe www.bilete.ro, abonamentele pentru sezonul 2018-2019 al Ligii 1. Astfel, pentru cele 16 partide de pe teren propriu rămase în acest sezon (sezon regular + play-off), suporterii nostri pot achiziţiona abonamente la 60% din preţul întreg al biletelor pentru fiecare joc în parte.

Mai mult de atât, posesorii de abonamente îşi vor putea achiziţiona bilete pentru partidele din cupele europene pe aceleaşi locuri cu până la 48 de ore înainte de disputarea jocurilor! De asemenea, posibilitatea de a deveni abonat va ramane valabilă până la sfârşitul sezonului regular, tarifele urmând să scadă proporţional cu numărul jocurilor rămase de disputat şi la acelaşi procent de reducere“ se arată în comunicatul FCSB-ului

6 goluri a marcat FCSB-ul în dubla manșă în poarta slovenilor de la Rudar