Sport

Lucian Filip, dorit înapoi la FCSB: „L-am ofertat!”

Lucian Filip este dorit înapoi la FCSB, iar MM Stoica, managerul general al vicecampioanei României, a recunoscut că l-a ofertat deja pe mijlocaș.
06.01.2022 | 19:53
Lucian Filip dorit inapoi la FCSB Lam ofertat
Lucian Filip, dorit înapoi la FCSB: „L-am ofertat!”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Lucian Filip a plecat la finalul sezonului trecut de la FCSB, liber de contract, transferându-se la Academica Clinceni, echipă care ocupă în prezent ultima poziție din clasament.

Mihai Stoica a recunoscut că l-a ofertat deja pe fostul mijlocaș defensiv al „roș-albaștrilor”, pentru un post în dezvoltarea tinerelor talente ale FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Lucian Filip, dorit înapoi la FCSB

Lucian Filip este dorit de MM Stoica înapoi la FCSB, pentru a se ocupa de tinerii jucători ai Academiei de Fotbal, iar fotbalistul pare încântat de oferta care i s-a propus.

„Lucian Filip era aprig cu ăştia tineri, le băga materiale, îi băga în cap. Tamaş, niciodată. Nu-i atinge nici cu o floare. L-am ofertat pe Filip.

ADVERTISEMENT

Vreau să fac o grupă de elită şi el să se ocupe de ea, verificaţi, sală, a fost încântat şi a zis că vrea să mai joace. Îl aştept şi acum”.

„Însemnând de la 2002, Octavian Popescu, 2003, 2004, 2005, toţi tinerii… Pe toţi de la care vedem mari perspective şi să se ocupe el, pedagog.

ADVERTISEMENT

Ce înseamnă sală, cu preparatorul, şi mai ales alimentaţia. Mă lupt acum cu alimentaţia jucătorilor.

Vreau să-i învăţ să nu mai mănânce prost, să nu mai existe fast food”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii o să mănânce ce vreau eu!”

MM Stoica a continuat și a spus că nu vrea să le mai permită jucătorilor să mănânce mâncare nesănătoasă, iar pentru acest lucru va impune un regim strict, care trebuie respectat în totalitate.

„Totul e stricat, tot ce e fast food. Pentru oamenii normali, e ok, e ieftin…

Jucătorii au bani, dar un jucător necăsătorit, are 24 de ani, şi comandă ceva de la fast food, a mâncat şi îi face rău seara, până se diferă porcăriile alea. Şi o să mănânce ce vreau eu”, a mai spus Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT