Fotbal intern

Lucian Filip, înainte de FCSB – Chiajna: “Avem nevoie de mai multă responsabilitate”

07.10.2018 | 16:35
Lucian Filip inainte de FCSB  Chiajna Avem nevoie de mai multa responsabilitate

Lucian Filip a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă înainte de FCSB – Chiajna şi ştie ce le trebuie colegilor săi pentru a avea parte de evoluţii bune.

Mijlocaşul lui Nicolae Dică spune că ilfovenii pot fi periculoşi dacă meciul nu va fi tratat cu seriozitate: “Am lucrat în această săptămână la fazele fixe şi consider că avem nevoie de mai multă responsabilitate. În momentul în care ni se dă un om în marcaj, nu avem voie să-l pierdem pe parcurs.

Ce zice Lucian Filip înainte de partida FCSB – Chiajna

Chiajna are câţiva jucători cu experienţă şi ne poate pune probleme dacă nu intrăm 100% concentraţi. La Voluntari, terenul se prezintă foarte bine. Pe Arena Naţională, gazonul era singurul dezavantaj. Când nu joci pe un teren foarte bun, există şi riscul accidentărilor. Oricum, Arena Naţională este stadionul pe care am obţinut victorii frumoase, performanţe bune şi ne-am dori ca pe viitor să jucăm acolo. Sper să ne ridicăm la performanţele de atunci în viitorul apropiat”

, a declarat Lucian Filip.

Lucian Filip, înainte de FCSB - Chiajna. Lucian Filip în meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia şi FCSB, din cadrul Cupei României, desfăşurat pe Stadionul Minaur din Zlatna, joi 27 septembrie 2018
Lucian Filip, înainte de FCSB – Chiajna. Lucian Filip în meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia şi FCSB, din cadrul Cupei României

Filip a prefaţat partida FCSB – Chiajna şi crede că echipa sa va reuşi să se impună şi să se distanţeze în clasamentul Ligii 1 Betano. În acest moment, “roş-albaştrii” au 21 de puncte, cu două peste Viitorul Constanţa, care a juact deja în cadrul acestei etape.

Partida dintre FCSB şi Concordia Chiajna are loc duminică, pe Stadionul “Anghel Iordănescu”, din Voluntari, din cauza problemelor cu gazonul de pe Arena Naţională. Duelul se va disputa începând cu ora 21:00 şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Citeşte şi: