Fotbal intern

Lucian Filip, încântat de atmosfera de pe Ion Oblemenco: ”Datorită acelui public m-am apucat de fotbal”

04.05.2019 | 15:02
Lucian Filip incantat de atmosfera de pe Ion Oblemenco Datorita acelui public mam apucat de fotbal

Mijlocașul echipei FCSB, Lucian Filip, s-a declarat încântat de atmosfera pe care o fac spectatorii pe stadionul Ion Oblemenco și abia așteaptă întâlnirea cu U Craiova, din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Betano. Al doilea căpitan al ”roș-albaștrilor” este născut în Craiova, și-a făcut junioratul șa Școala de Fotbal Gică Popescu, dar nu a jucat niciodată pentru gruparea din Bănie.

Lucian Filip, încântat de atmosfera de pe Ion Oblemenco: ”România are nevoie de suporteri așa numeroși”

”Mi-aș dori să întâlnim la fiecare meci o atmosferă ca cea care va fi mâine. Nu va fi un impediment pentru noi, suntem jucători cu experiență și cred că ne vom impune. România are nevoie de suporteri așa numeroși. Liga 1 are nevoie de astfel de suporteri. Eu m-am născut acolo și datorită publicului și cum trăiește lumea pentru fotbal acolo m-a făcut să mă apuc de acest sport”, a spus Lucian Filip despre atmosfera creată de suporterii olteni pe arena Ion Oblemenco.

Mijlocașul FCSB-ului încă mai speră la titlu și este de părere că întâlnirea cu U Craiova va fi un spectaculoasă: ”Dacă ne uităm la ultimele două meciuri, șansele sunt mari să fie un nou meci spectaculos. O să fie un meci spectaculos, ca și celelalte. Eu sper să ieșim învingători. Noi credem în șansele noastre la titlu, chiar dacă sunt mici, suntem obligați să ne păstrăm concentrarea”.

Lucian Filip și Dennis Man salută galeria după meciul FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe
Lucian Filip și Dennis Man salută galeria după meciul FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul din Bănie

Partida U Craiova – FCSB, din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Antrenorul ”roș-albaștrilor”, Mihai Teja, crede că tehnicianul Corneliu Papură vrea să demonstreze că merită să rămână pe banca tehnică a Craiovei și din sezonul viitor, dar îi va fi foarte greu să schimbe prea mult.

Marele derby din Bănie va fi arbitrat de Istvan Kovacs, ”centralul” care a fost criticat în mai multe rânduri de finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali. Cu toate acestea, omul de afaceri și-a schimbat părerea în ultima perioadă și a spus că arbitrul de 34 de ani din Carei este în acest moment cel mai bun cavaler al fluierului din România.