Fotbal intern

Lucian Filip nu a plecat cu autocarul FCSB de la stadionul din Voluntari. Cum explică Mihai Stoica: ”A primit aprobare din partea conducerii!” VIDEO

07.02.2020 | 08:39
Lucian Filip nu a plecat cu autocarul FCSB de la stadionul din Voluntari Cum explica Mihai Stoica A primit aprobare din partea conducerii VIDEO
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus în restanța cu FC Voluntari, pe terenul acesteia din urmă, scor 2-1, și a urcat pe locul secund în Liga 1, la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj. După meci, la stadionul ”Anghel Iordănescu” s-a creat o confuzie cu un jucători de la FCSB care a părut că este uitat de autocarul roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 2,52 este cota pentru “peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Lucian Filip nu a plecat cu autocarul FCSB de la stadionul din Voluntari. Cum explică Mihai Stoica situația

La finalul victoriei importante de la Voluntari, scor 2-1 cu echipa lui Mihai Teja, s-a ivit o situație confuză cu mijlocașul oaspeților, Lucian Filip.

Ieșit de la vestiare cu două minute după ce colegii săi au plecat cu autocarul echipei spre cantonament, fotbalistul pare că ar fi fost uitat de delegația FCSB. VEZI AICI MOMENTUL.

ADVERTISEMENT

Ulterior, directorul sportiv al vicecampioanei, Mihai Stoica, a ieșit public și a lămurit lucrurile. Jucătorul nu a fost uitat, ci a fost decizia lui de a pleca separat, anunță Meme.

”Din cauza unei pene de curent, echipa nu a rămas în cantonament după meci, iar jucătorii care au solicitat să plece acasă direct de la stadion, au primit aprobarea conducerii.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, Lucian Filip n-a fost uitat la Voluntari”, a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

Lucian Filip, titular în centrul defensivei la meciul cu Voluntari

Înainte de meciul cu FC Voluntari, Bogdan Vintilă, Bogdan Vintilă a avut mai multe probleme de lot. Cea mai importantă absență a fost cea a sârbului Bogdan Planic, suspendat o etapă după eliminarea de la Cluj.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvălui în exclusivitate că locul acestuia va fi luat în centrul apărării de către Lucian Filip, deși a existat și varianta ca Filip să urce în linia de trei din fața defensivei.

Lucian Filip a făcut pereche în centrul defensivei roș-albastre cu Iulia Cristea, într-un meci pe care FCSB l-a câștigat cu 2-1 pe terenul din Voluntari.

  • 42 de puncte a acumulat FCSB după 23 de meciuri jucate în acest sezon de Liga 1
ADVERTISEMENT