Fotbal intern

Primul jucător de la FCSB care a fost luat la ochi de Mihai Teja. “E lent!” Meme îl apără: “Nu e normal să spună asta!”

27.12.2018 | 13:50
Primul jucator de la FCSB care a fost luat la ochi de Mihai Teja E lent Meme il apara Nu e normal sa spuna asta

Lucian Filip este primul jucător de la FCSB care a fost luat la ochi de Mihai Teja, iar şansele ca acesta să mai fie folosit pe postul de mijlocaş central sunt mici. Gigi Becali a dezvăluit că noul antrenor al vicecampioanei României i-a transmis că FCSB nu poate să aibă posesia meci de meci dacă îl foloseşte pe Lucian Filip la centru.

Mihai Teja i-a transmis lui Gigi Becali că are nevoie de mijlocaşi centrali rapizi, iar că Lucian Filip e lent. Astfel, Mihai Teja are de gând ca să îl folosească pe fotbalistul în vârstă de 28 de ani pe postul de fundaş central atunci când unul dintre Bogdan Planic sau Lucian Filip au probleme.

Lucian Filip a fost luat la ochi de Mihai Teja

“Nu înţelegeam de ce nu avem posesie. Să nu se supere Filip (n.r. Lucian Filip), dar Mihai Teja mi-a zis că nu putem să facem posesia cu el. E bun jucător, dar nu putem face posesia pentru că e lent. Mi-a zis că nu putem să facem posesia cu mijlocaşi lenţi. A spus că Filip e puternic, dar că avem nevoie de iuţeală. Filip o să fie fundaş central”, a spus Gigi Becali la o conferinţă de presă.

“Nu era normal ca Gigi să spună asta. Mihai nu a pus problema de Filip, ci a cerut un alt profil de mijlocaş central. Filip e un jucător pe care noi ne bazăm pentru că e foarte important pentru noi. Eu mă bucur că s-a vorbit despre asta pentru că Filip e cel mai bine mobilat intelectual şi are cel mai greu cuvânt în vestiar”, a spus Meme Stoica la TV Digi Sport.

În vârstă de 28 de ani, Lucian Filip a ajuns la FCSB în ianuarie 2009, iar contractul său cu vicecampioana României este valabil până pe 30 iunie 2021. Cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro, fotbalistul crescut la “SF Gică Popescu” a jucat în sezonul 2018 – 2019 în 21 de meciuri şi a înscris un gol. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru FCSB U19, Unirea Urziceni, FC Snagov şi Concordia Chiajna.

În tricoul FCSB-ului a adunat 147 de prezenţe, a dat 5 goluri şi a dat 7 pase decisive. Lucian Filip abifat 4 selecţii la echipa naţională a României U21, unde a înscris un gol.

  • 900.000 de euro este cota lui Lucian Filip, conform transfermarkt.com