Fotbal intern

Lucian Filip rămâne la FCSB! Anunţul lui Gigi Becali: “Avem nevoie”

24.08.2018 | 13:46
Lucian Filip ramane la FCSB Anuntul lui Gigi Becali Avem nevoie

Lucian Filip rămâne la FCSB, deşi înaintea meciului cu Rapid Viena din play-off-ul Europa League Gigi Becali anunţase că mijlocaşul va părăsi clubul.

“O să vedem. O să vedem ce jucători o să mai aduc. Eu pot să vă spun că o să împrumut un jucător de la mijloc. Eu înclin să-l dăm pe Filip. El a jucat bine, dar, mie îmi plac jucătorii mai rapizi”, a fost declaraţia lui Gigi Becali înainte ca FCSB să fie învinsă de Rapid Viena cu scorul de 3-1.

Lucian Filip rămâne la FCSB

Deranjat de prestaţiile avute de Ovidiu Popescu, despre care a spus că nu a atins balonul până în minutul 30 al duelului, Gigi Becali vrea ca la meciul de la Bucureşti jucătorul să nu mai evolueze lângă Mihai Pintilii, ci să o facă Lucian Filip, cel la care se gândise să renunţe. Planul patronului este ca mijlocaşul să recupereze mingile de la centrul terenului şi să fluidizeze jocul echipei la returul din play-off: Mijlocul nostru… să vă spun ce spune. Popescu, în care aveam încredere, până în minutul 30 a atins o dată mingea, Pintilii el la 33 de ani făcea pressing. Unor jucători le e frică, fug de minge, le e frică să o aibă şi asta a făcut Popescu aseară.

Nu cred că o să mai plece niciun jucător, Filip cred eu că e o soluţie că nu ai cu cine să joci la Bucureşti, acolo avem nevoie de un mijloc bun care să recupereze mingile. Nu m-am gândit cum va arăta mijlocul, o să vorbesc cu Dică şi normal că o să fiu şi eu de acord cu el. Dacă marcam al doilea gol, la 3-2 eram calificaţi. La Bucureşti vor intra în degringoladă pentru că le vom da 4-5. Nu e de 2-0, asta nu e echipă să-i dai numai două. E prea slabă echipa”, a spus Gigi Becali, iar Lucian Filip va evolua în continuare la “roş-albaştri”.

Lucian Filip rămâne la FCSB! Mijlocaşul în meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi FCSB din cadrul play off-ului Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, luni 16 aprilie 2018.
Lucian Filip rămâne la FCSB! Mijlocaşul în meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi FCSB

Becali a mai transferat un mijlocaş

În ciuda faptului că Filip continuă la FCSB, Gigi Becali a mai adus încă un jucător pe profilul acestuia, pe fostul căpitan de la Universitatea Craiova, Hristo Zlatinski: “L-am luat, l-au eliberat cei de la Craiova. Nu l-am luat pe Nistor, dar l-am luat pe Zlatinski. E tot căpitan. Eu nu le fac în ciudă. Un an de zile, 120.000 de euro. Face faţă bine, nu, out. Eu vă spun cum gândesc. Sunt unii jucători de care mie îmi e teamă. Mie îmi era frică de Zlatinski şi Băluţă. Mie mi-a plăcut mereu de Zlatinski. Eu cred că la Craiova e o mare pierdere. Acum l-am luat pentru că aşa a fost situaţia. Nu a fost o ambiţie. Nu fac eu d-astea urâte. M-am gândit că e liber şi să-i dau 120.000 de euro. Ce înseamnă 120.000 de euro ca să-l verific? Să văd dacă e ceea ce vreau eu. Cei de la Craiova i-au dat hârtie că poate pleca liber, da nu la Dinamo. Dacă pleca la Dinamo trebuia să plătească 150.000 de euro jucătorul. Poate s-au gândit că eu am 6 mijlocaşi şi că nu mă vor întări cu încă unul. Nu s-au gândit că o să-l iau pe Zlatinski“, a spus Becali.