Fotbal intern

Informații-șoc de la FCSB: Lucian Filip, ruptură de ligamente! După Dragoș Nedelcu, încă un jucător stă minim 6 luni. Exclusiv

15.06.2020 | 13:33
Informatiisoc de la FCSB Lucian Filip ruptura de ligamente Dupa Dragos Nedelcu inca un jucator sta minim 6 luni Exclusiv
ADVERTISEMENT

Lucian Filip este a doua problemă mare căzută pe capul staff-ului de la FCSB după meciul de la Cluj, pierdut în fața campioanei CFR cu 0-1.

Filip a ieșit după ceva mai bine de jumătate de oră, acuzând probleme medicale la piciorul drept. Nu se credea că este foarte grav. Dar ultimele informații aflate de FANATIK sunt dure.

ADVERTISEMENT

După Dragoș Nedelcu, despre care staff-ul medical anticipa imediat după terminarea derby-ului că are ruptură de ligamente, și Lucian Filip s-ar afla în aceeași situație. Ambii vor lipsi minim 6 luni de pe teren!

Lucian Filip, ruptură de ligamente la piciorul drept?! Filip și Dragoș Nedelcu nu mai joacă în 2020!

Veștile proaste curg de-a valma pentru cei de la FCSB. Jucătorii lui Bogdan Vintilă cap pe capete după perioada de pandemie și antrenamentele de la baza de la Berceni.

ADVERTISEMENT

Situația în ceea ce-i privește pe cei doi accidentați în Gruia, Dragoș Nedelcu și Lucian Filip, este cu adevărat gravă. Sunt șanse foarte mari, de peste 90 la sută, ca ambii să aibă ruptură de ligamente! În acest caz FCSB nu se va mai baza pe ei până la finalul anului calendaristic. În varianta fericită!

Verdictul final va veni după efectuarea, în cazul amândurora, a RMN-urilor, dar șansele ca doctorii să se înșele sunt extrem de mici. Nedelcu a părăsit arena din Cluj cu o orteză pe picior și încă de duminică seara situația sa părea pecetluită din primele examinări.

ADVERTISEMENT

Starea medicală a lui Lucian Filip este marea surpriză, pentru că nu se credea că ar fi atât de grav, Totuși, durerile persistă în cazul său, fiind vorba despre piciorul drept, unde a avut probleme mari și în urmă cu 3 ani.

Și Lucian Filip, și Dragoș Nedelcu au mai trecut prin accidentări grave în acest sezon

Ambii jucători au mai avut probleme în acest sezon. Dragoș Nedelcu, 23 de ani, s-a accidentat chiar la debutul stagiunii, în luna iulie, în deplasarea din Armenia a celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate problemele jucătorului venit de la Viitorul. FCSB a învins în deplasare cu 3-0 pe Alașkert, Nedelcu s-a întors cu genunchiul bandajat la București, iar informațiile s-au confirmat: a lipsit trei luni, revenind pe teren în 9 noiembrie, în deplasarea de la Botoșani.

Lucian Filip a fost și el protagonistul unui episod de coșmar toamna trecută. S-a accidentat în meciul FCSB – Mlada, cu câteva ore înainte de a pleca în Rusia pentru a semna cu Gazovik Orenburg! Becali l-a acuzat atunci că s-a dat lovit, dar mijlocașul s-a accidentat grav, a ratat și transferul și a revenit la echipă abia pe final de 2019.

„Am mai multe operații decât goluri la FCSB. Cred că şi din cauza accidentărilor mi-am prelungit viaţa la Steaua, între ghilimele” – Lucian Filip, în decembrie 2018

Infirmeria de la FCSB îi mai are „clienți” pe Iulian Cristea și pe Soiledis, iar Crețu abia s-a refăcut zilele trecute

În afara accidentărilor grave de ultimă oră de la FCSB, Bogdan Vintilă mai are și alte bătăi de cap. În acest moment nu are la dispoziție niciun fundaș stânga, pentru că atât Panțâru, cât și Soiledis sunt la infirmerie.

Este motivul pentru care s-a improvizat cu Ovidiu Popescu fundaș stânga la Cluj, cel care și-a dat autogol și a stabilit scorul final. Asta în condițiile în care Becali a mai renunțat între timp la Momcilovici și Alexandru Stan, jucători care se află și acum sub contract cu FCSB.

O altă bătaie de cap este Iulian Cristea, despre care FANATIK a dezvăluit că va lipsi o perioadă importantă de timp. În acest moment, cu accidentările lui Nedelcu și Filip, FCSB mai are doar doi stoperi valizi, Planic și Miron.

Singura veste bună din ultimul timp a fost recuperarea mai repede decât se anticipa a lui Valentin Crețu, „rupt” la reluarea pregătirilor la mijlocul lunii mai.

  • 2,13 milioane de euro a achitat Gigi Becali lui Gică Hagi, în august 2017, pentru transferul lui Dragoș Nedelcu
  • 1.000.000 de euro este cota lui Lucian Filip, 29 de ani, cel mai vechi jucător de la FCSB, din 2012 fără întrerupere la echipă

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 1,35 este cota pentru over 1,5 goluri. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT