Fotbal intern

Lucian Filip, surprins de Universitatea Craiova. “Nu se aștepta nimeni să joace așa bine fără Mitriță!” Ce zice despre meciul cu Chiajna

17.02.2019 | 10:55
Lucian Filip surprins de Universitatea Craiova Nu se astepta nimeni sa joace asa bine fara Mitrita Ce zice despre meciul cu Chiajna

Universitatea Craiova a surprins la începutul anului 2019. După ce a remizat în etapa 22 cu FC Viitorul Constanța, scor 0-0, oltenii lui Devis Mangia s-au impus în fața grupării CFR Cluj, scor 2-0, iar apoi au câștigat duelul cu Hermannstadt, scor 0-1.

Lucian Filip a vorbit despre meciul cu Chiajna, din etapa 24, dar și despre lupta pentru titlu. Fotbalistul crede că FCSB se va duela cu Universitatea Craiova și CFR Cluj pentru primul loc în clasamentul Ligii 1 Betano. Mai mult, cel mai vechi jucători din lotul lui Mihai Teja a comentat și în legătură cu situația lui Dinamo, echipă care încearcă să se califice în play-off la finalul sezonului regulat.

Universitatea Craiova a reușit să îl surprindă pe Lucian Filip

“Este cel mai important să câștigi, chiar dacă există riscul să primeșt gol. Jocul se schimbă când e suprafață artificială. Noi avem câțiva jucători mai sensibili, dar o să ne adaptăm bine. În primă fază trebuie să ne concentrăm pe meciurile noastre și să nu ne gândim la ce fac alte echipe. Dinamo joacă foarte bine împotriva noastră, se motivează foarte bine și mereu a reușit să ne încurce, dar momentan se află departe de noi în clasament. Este o motivație și o bucurie în plus că CFR Cluj s-a încurcat. Este o competiție și cel mai bun trebuie să câștige. 

Noi vrem să fim în permanență pe locul 1. Putem să fim pe locul 1. Avem forța necesară să câștigăm campionatul. Craiova a surprins pe toată lumea cu victoria în meciul jucat împotriva CFR-ului. Nu se aștepta nimeni să joace așa bine fără Mitriță. Eu cred că lupta se duce în 3″, a spus Lucian Filip la conferința de presă susținută înainte de Concordia Chiajna – FCSB.

Ștefan Blănaru și Lucian Filip în meciul FCSB - Hermannstadt
Ștefan Blănaru și Lucian Filip în meciul FCSB – Hermannstadt

Concordia Chiajna – FCSB se joacă luni, 18 februarie, de la ora 20.00, în etapa 24 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Toate fazele importante se vor vedea LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.