Lucian Goian se întoarce la clubul unde a fost ales cel mai bun fundaş din campionat

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Fotbal international
26/07/2017, 18:28
Lucian Goian se întoarce la clubul unde a fost ales cel mai bun fundaş din campionat

La 34 de ani Lucian Goian nu are de gând să îşi aşeze ghetele în cui şi să revină acasă. Dimpotrivă,  se simte într-o formă excelentă şi a decis să mai continue pentru măcar încă două sezoane. Se află la a 12-a provocare a carierei, chiar dacă în cazul de faţă vorbim de o revenire la un club unde a mai evoluat şi a făcut-o foarte bine, cu puţin timp în urmă. Anunţul a fost dat chiar de jucător pe contul său de socializare.

Sunt foarte bucuros sa anunt faptul ca am semnat un nou contract cu Mumbai City FC pe o durata de 2 ani . Mumbai,  un loc unde m-am simtit extraordinar si unde ma intorc cu mare placere . Aşadar, Goian a ales să revină la gruparea din India, unde a evoluat în 2016 şi a fost desemnat drept cel mai bun apărător al campionatului.

Lucian Goian a fost cel mai fundaş din India

Practic, Lucian Goian se întoarce în prima divizie a campionatului indian, care a crescut foarte mult valoric în ultimele două sezoane, odată cu sosirea unor jucători buni din Europa, după ce a bifat timp de şase luni şi experienţa în soccerul australian. A jucat pentru Perth Glory, dar acum a decis să se întoarcă la clubul unde a fost foarte bine primit şi unde s-a numărat printre jucătorii cei mai apreciaţi de către suporteri.

În cariera sa, jucătorul născut la Suceava, a trecut pe la multe echipe şi din fotbalul românesc. Cluburile la care a evoluat în carieră sunt Foresta, FC Oneşti, Ceahlăul, Dinamo, Astra, Tianjin Teda, Beijing Baxy (ambele China), FC Braşov, CFR Cluj, Mumbay City şi Perth Glory.Nu a reuşit să câştige nici un trofeu în străinătate. Are un campionat, o Cupă şi o Supercupă cu Dinamo şi o Cupă cu CFR Cluj.

Închide ×