Sport

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al Rapidului, primele dezvăluiri despre Neil Lennon, noul tehnician giuleștean

Lucian Ionescu face primele dezvăluiri despre Neil Lennon, noul antrenor al giuleștenilor. Ofițerul de presă al Rapidului a mărturisit și câteva detalii despre situația lui Rrahmani.
21.05.2024 | 19:46
Lucian Ionescu ofiterul de presa al Rapidului primele dezvaluiri despre Neil Lennon noul tehnician giulestean
Primele dezvăluiri despre Neil Lennon din interiorul Rapidului. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Neil Lennon a fost prezentat oficial la Rapid, iar Lucian Ionescu a făcut primele dezvăluiri despre noul antrenor al echipei. Ofițerul de presă al giuleștenilor susține că urmează o vară agitată pentru formația lui Dan Șucu și Victor Angelescu.

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al Rapidului, primele dezvăluiri despre Neil Lennon, noul tehnician giuleștean

Lucian Ionescu a făcut la SUFLET DE RAPIDIST primele dezvăluiri despre Neil Lennon. Ofițerul de presă al Rapidului susține că antrenorul nord-irlandez este încântat de condițiile din Giulești și de fani și este optimist în ceea ce privește viitorul echipei.

ADVERTISEMENT

Oficialul giuleștenilor mărturisește că noul antrenor de la Rapid este încântat de Petrila și Rrahmani, chiar dacă atacantul kosovar ar putea să plece în această vară. Pe lângă aceste lucruri, Ionescu anunță și faptul că Neil Lennon își va aduce 3 oameni în staff, cu care a lucrat și la Celtic, dar și că îl va păstra pe Bogdan Lobonț alături, însă rolul nu a fost, încă, stabilit oficial.

“Eu sunt plin de speranță. Chiar dacă a fost un sezon dezamăgitor din punct de vedere al suporterului. Numirea antrenorului ne aduce o bucată de speranță pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Nu îl cunosc pe Neil Lennon, doar am citit lucruri despre dânsul. Dincolo de CV-ul pe care îl are pare un tip ambițios și bucuros că a venit la Rapid. Face comparații cu Celtic și cu suporterii de acolo. Sper să facă treabă bună. 

E o curiozitate a tuturor, să vedem dacă va reuși. E clar că va aduce un alt stil de joc, o altă mentalitate, probabil și un stil mai bărbătesc pe care îl practică în general anglo-saxonii. După meciul cu FCSB pare că s-a dat un restart la club.

ADVERTISEMENT

Desigur, echipa este în vacanță, dar nu și noi. Urmează un nou sezon. Se vor schimba multe, urmează și perioada de pregătire, veniri, plecări. O să fie o vară agitată”, a declarat Lucian Ionescu la SUFLET DE RAPIDIST.

“Există interes pentru Rrahmani”

“Așa cum a spus și Victor Angelescu la conferința de presă, există interes pentru Rrahmani și dacă va fi și prețul corect, este posibil să plece.

ADVERTISEMENT

Până la urmă ar fi un pas în față pentru jucător, iar clubul va crește din punct de vedere financiar. Banii din vânzarea unui jucător, vor fi investiți pentru achiziția altui jucător. 

Să vedem dacă va pleca și dacă cel care va veni în locul lui se va adapta și va demonstra, măcar, așa cum a făcut-o Rrahmani. Asta ține și de antrenor, dar și de dorința de afirmare a jucătorului.

Un jucător care nu vine doar cu gândul de a câștiga niște bani, care vede acest club ca pe o treaptă în carieră și vrea să se afirme, în general genul acesta de jucători reușesc”, a spus oficialul giuleștenilor la SUFLET DE RAPIDIST.

“Bogdan Lobonț va fi păstrat în staff”

“Așteptăm și noi lucruri noi despre echipe. Noul director sportiv, Daniel Sandu, care se va ocupa de partea asta a transferurilor și va prezenta o listă de jucători către acționariat și către antrenor și se vor lua niște decizii. 

Am stat puțin de vorbă cu domnul Lennon ieri, când a ajuns la club. Am dialogat și astăzi. Pentru el Rapidul, să zicem așa, este o necunoscută. Știe despre unii jucători, a vorbit frumos despre Petrila și Rrahmani și se informează. 

În staff-ul său își va aduce și niște oameni cu care a lucrat în Scoția. Un analist video, un preparator fizic și un antrenor secund. Din câte știu, va fi păstrat și Bogdan Lobonț, dar nu știu pe ce poziție. Va face parte din staff și cred că, oricum, nici Bogdan nu ar vrea să plece.

 Prima impresie este una pozitivă. Pe Neil îl văd foarte încântat. Am văzut că îi place stadionul și atmosfera pe care o creează suporterii”, a mai spus ofițerul de presă al Rapidului.

Primele dezvăluiri despre Neil Lennon din interiorul Rapidului

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”