Life

Lucian Iordănescu, reținut pentru șantaj. Cunoscut parapsiholog a fost condus la audieri

Lucian Iordănescu, un parapsiholog cunoscut în București și pe micile ecrane, a ajuns pe mâna polițiștilor. Bărbatul în vârstă de 81 de ani este acuzat de șantaj.
09.12.2021 | 17:48
Lucian Iordanescu retinut pentru santaj Cunoscut parapsiholog a fost condus la audieri
Lucian Iordănescu, un parapsiholog cunoscut, pe mâna polițiștilor. E acuzat de șantaj. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Parapsihologul este acuzat de o fostă pacientă. Femeia de 28 de ani susține că a fost manipulată în timpul ședințelor de terapie.

Tânăra le-a spus oamenilor legii că bărbatul a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el și i-a cerut poze cu ea dezbrăcată pentru a-i citi aura mai bine.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta pacientă a mai declarat că Lucian Iordănescu îi promitea evoluție spirituală prin tehnici ezoterice.

Lucian Iordănescu, un parapsiholog cunoscut, pe mâna polițiștilor. E acuzat de șantaj

Lucian Iordănescu a fost reținut în cursul zilei de miercuri, 8 decembrie 2021. El este acuzat de șantaj și violarea vieții private de fosta pacientă care i-a fost inclusiv iubită.

ADVERTISEMENT

Femeia a mai adăugat că parapsihologul a încercat să o facă să renunțe la ideea despărțirii, de aici și amenințările că face publice imaginile indecente.

„Miercuri, 08 decembrie a.c., poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reținut un bărbat, în vârstă de 81 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private.

ADVERTISEMENT

La data de 23 iulie a.c. o femeie, în vârstă de 28 de ani, a sesizat faptul că este victima infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, după ce, un bărbat, pe care l-a cunoscut inițial prin intermediul unor ședințe de terapie și ar fi avut o relație de concubinaj cu acesta, ar fi constrâns-o ulterior să continue relația prin diverse moduri.

Astfel, la data de 31 august a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în urma căruia au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, bărbatul fiind depistat și condus pentru audieri la sediul Secției 16 Poliție.

ADVERTISEMENT

Din cercetările efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul ar fi amenințat că va face publice imaginile compromițătoare cu persoana vătămată, în situația în care aceasta nu este de acord cu continuarea relației pe care o aveau”, se arată în decizia polițiștilor, notează stiripesurse.ro.

Lucian Iordănescu, medic la un spital de copii din Capitală

În plus, bărbatul i-a spus fostei concubine că va arăta fotografiile părinților și vecinilor ei. În momentul de față, Lucian Iordănescu este arestat preventiv.

Bărbatul urmează să ajungă în fața magistraților pentru a răspunde acuzațiilor care i se aduc de femeia care a dorit să pună capăt relației amoroase.

Sursa menționată mai sus mai arată că, Lucian Iordănescu lucrează ca medic la un spital de copii din București.

ADVERTISEMENT
Tags: