Life

Lucian Mândruță apare mereu la TV! Iată cum arată acum soția jurnalistului, la 10 de ani de când a fost înșelată

10.07.2020 | 15:39
Lucian Mandruta apare mereu la TV Iata cum arata acum sotia jurnalistului la 10 de ani de cand a fost inselata
Lucian Mândruță. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Lucian Mândruță se mândrește cu soția lui, Ioana, care este medic neurolog – specialist epileptolog la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), care este și pasionată de tehnologie și este la curent cu tot ce este nou din punctul ăsta de vedere.

Ioana Mândruță a oferit un interviu pentru Alist Magazine despre cum se descurcă în timpurile noastre cu tot ce înseamnă evoluție din punct de vedere tehnic.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, medicul neurolog citește presa online, iar printre site-urile preferate se numără și cel al soțului ei.

Lucian Mândruță are o soție conectată cu tehnologia

Întrebată care este primul lucru pe care îl face dimineața, Ioana Mândruță a răspuns foarte hotărâtă că este preocupat, întâi de toate, să vadă dacă totul este în ordine la spital.

ADVERTISEMENT

„ Apuc telefonul și mă uit pe mesajele care vin de la spital, uneori mă conectez cu laboratorul de la spital să decid privind evenimentele care au avut loc peste noapte. Apoi scot laptele din frigider, apăs pe butonul de pornire al espressorului și îmi prepar un latte perfect.”, a mărturisit soția jurnalistului, pentru Alist Magazine.

Ioana Mândruță. Foto: Alist Magazine
Ioana Mândruță. Foto: Alist Magazine

Pentru că îi place să fie la zi cu tot ce se întâmplă în România, Ioana Mândruță citește presa online, iar printre site-urile accesate se numără și cel al soțului ei.

ADVERTISEMENT

„ Petrec mult timp pentru informația medical, citesc articole de specialitate și urmăresc câteva site-uri dedicate, la care am setate alerte. Citesc știrile pe telefon, ascult mult radio pentru că petrec ceva timp în trafic. Mindruta.ro (sotie disciplinată), Hotnews, mediafax, gandul, adevarul, CNN, BBC news, Bloomberg.”, a mai declarat medicul neurolog.

Ioana Mândruță are și un cont de Instagram, însă singurul pe care îl urmărește este fiul ei cel mic, care este mai activ pe rețeaua de socializare și este cu ochii pe el.

ADVERTISEMENT

Lucian Mândruță și-a înșelat soția în urmă cu 10 ani

Fostul prezentator TV a fost prins de paparazzi în ianuarie 2010 cu o altă femeie. El și-a cerut scuze public față de copii, soție și telespectatori. Lucian și Ioana Mândruță au împreună doi băieți, pe Matei și Mihai.

„ În seara asta îmi pare rău trebuie fiu o știre. Astăzi s-a întâmplat un lucru care aduce multa durere familiei mele. Mâine un ziar din București publica niste fotografii urate, din punctul meu de vedere, urate din punctul de vedere al mai multor persoane. În momentul acesta probabil nu sunt nici un părinte foarte bun, nici un soț extraordinar.

În momentul acesta sunt un om care este o știre și poate răpesc timpul dumneavoastră în seara asta spun o data familia mea este alături de mine chiar daca am greșit enorm fata de ea și apoi îmi cer scuze Ioanei, lui Matei, Andreei și lui Mihai pentru lucrurile grele care urmează pentru ei în perioada următoare. vrea doar îi rog rămână cu mine și dumneavoastră dacă puteți doamnelor și domnilor.”, a spus Lucian Mândruță, în direct laAntena 1, imediat după ce a fost prins cu amanta.

ADVERTISEMENT