Life

Lucian Mîndruță îi răspunde lui Dan Bittman, după ce artistul l-a făcut om mărunt: „Am o singură propunere”

25.10.2020 | 14:07
Lucian Mindruta ii raspunde lui Dan Bittman dupa ce artistul la facut om marunt Am o singura propunere
Lucian Mîndruță și Dan Bittman
ADVERTISEMENT

Dan Bittman a reușit să împartă țara în două tabere, după ce a făcut afirmații pe contul de Facebook, dar și în diferite emisiuni tv în contextul coronavirus.

Lucian Mîndruță i-a lăsat un mesaj indirect pe Facebook, atacându-i declarațiile. În interviul FANATIK, Dan Bittman a folosit cuvinte grele la adresa renumitului jurnalist.

ADVERTISEMENT

Noi l-am contactat pe fostul prezentator Pro tv în vederea unui punct de vedere, iar în replică a dorit să stingă conflictul de pe rețelele de socializare.

Lucian Mîndruță: „Am o singură propunere pentru Dan Bittman: el cântă. Eu scriu”

Solistul trupei Holograf nu crede în statisticile pe care Guvernul le prezintă zilnic românilor despre situația COVID-19, lucru confirmat și în  interviul FANATIK.  Artistul s-a arătat, de altfel, nemulțumit și de măsurile luate în timpul pandemiei, care au afectat, în mare parte, lumea artistică, dar și alte domenii. Dan Bittman a dorit, însă, să menționeze că el crede că există COVID și că exprimarea lui a fost ambiguă și greșit înțeleasă.

ADVERTISEMENT

Lucian Mîndruță a făcut un comentariu acid după prima postare a lui Dan Bittman, postare care a instigat la ură împotriva sistemului de sănătate din România. Mulți l-au criticat pe solist.  „Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincinoase pe telefon! Când ieșim, băieți și fete?!”, este comentariul care a lansat o avalanșă de alte păreri.

În replică, tot pe Facebook, fostul prezentator Pro tv a menționat că „m-am gândit -i scriu și lui Dan Bittman, cum i-am scris lui Cristi Puiu și -i spun muzica lui e un lux. Dar nu e. E un bun de prima necesitate, altfel nu o cumpărau atâtea primării înainte repare țevile de apa”, a fost remarca făcută de către Lucian Mîndruță, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Dan Bittman, atac dur la adresa lui Lucian Mândruță

FANATIK a stat de vorbă cu Dan Bittman despre toate aparițiile sale la tv, în contextul coronavirus, care au dus la un minus pentru imaginea sa și care i-au împărțit admiratorii în tabere. De altfel, solistul trupei Holograf i-a dat replica și lui Lucian Mîndruță.

„Nu vreau să ajung la mâna unuia ca Lucian Mîndruță, să îmi dea el lecții de etică și ce înseamnă artă. Este un om mărunt și cred că a spus și acum ceva despre mine. Mi-e milă de mintea lui slăbuță, pentru că aici este vorba despre cât poate mintea ta să ducă  ca om și cetățean.

ADVERTISEMENT

De oameni ca el îmi e milă, oameni care spun că sunt abonat la banii publici și că sunt și pesedist. Mai este o colegă de presă cu dumneavoastră, Oana Stănciulescu, Oana nu știu cum, la fel. Oameni care nu gândesc. Oameni care au spus foarte multe lucruri urâte despre mine fără să am vreun drept la replică. Trebuie pus la punct acest individ (n.r Lucian Mîndruță). Este inadmisibil ceea ce face”, a declarat Dan Bittman, pentru FANATIK.

Contactat pentru un punct de vedere după afirmațiile publice făcute de solistul trupei Holograf, Lucian Mîndruță  a dorit să-i transmită cântărețului un mesaj scurt și concis. „Am o singură propunere pentru Dan Bittman: el cântă. Eu scriu. Și să lăsăm medicii să se pronunțe și nu se mai supară nimeni”, a declarat Lucian Mîndruță, pentru FANATIK.

Vă lăsăm mai jos cele trei părți ale interviului pe care Dan Bittman ni l-a acordat în premieră, după scandalul COVID-19 izbucnit în spațiul public, situație prezentată mai sus.

ADVERTISEMENT