News

Lucian Mîndruță, internat la spitalul Marius Nasta cu Covid-19: ”E rău. Şi anume, foarte rău”

Lucian Mîndruţă a anunțat miercuri că s-a infectat cu Covid-19. Jurnalistul a dat vestea pe contul său de Facebook, acolo unde a postat și o imagine de pe patul de spital.
08.06.2022 | 20:34
Lucian Mindruta internat la spitalul Marius Nasta cu Covid19 E rau Si anume foarte rau
Lucian Mândruță, infectat cu Covid-19. Jurnalistul, internat la spitalul Marius Nasta. Sursa foto: Facebook / Lucian Mîndruță
ADVERTISEMENT

Realizatorul de la Digi 24 și Digi FM are o formă destul de severă a bolii. În urma infectării, acesta a ajuns pe un pat de spital.

Lucian Mândruță, infectat cu Covid-19. Jurnalistul, internat la spitalul Marius Nasta

Miercuri, 8 iunie, în jurul orei 15.00, cu câteva ore înainte de a intra la radio, Lucian Mîndruţă a dezvăluit, pe Facebook, că s-a infectat cu SARS- CoV-2.

ADVERTISEMENT

Încă de atunci, jurnalistul spunea că nu se simte deloc bine. ”Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice. Am Covid. E rău. Și anume, foarte rău. Vă mai țin la curent”, scria Mîndruță.

Peste câteva ore, la 18.55, omul de presă a revenit cu un nou mesaj și o imagine de pe patul de spital de la Marius Nasta.

ADVERTISEMENT

Acesta scrie că le mulțumește tuturor pentru mesajele de încurajare și precizează că infecția îl afectează destul de serios.

”Mulțumesc tuturor de gândurile bune. Din păcate nu pot răspunde la fiecare mesaj, doare capul de nu pot să țin ochii deschiși!

ADVERTISEMENT

Dar au grijă de mine la Marius Nasta. Avantajul de a face Covid ultimul: suntem doar doi pacienți…”, notează jurnalistul.

Lucian Mîndruță, un susținător al vaccinării anti-Covid

Lucian Mîndruță este una dintre vocile care au susținut campania națională de vaccinare anti-Covid-19.

ADVERTISEMENT

În urmă cu exact un an, jurnalistul răspundea în online provocării lansate de coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă.

Mîndruță a explicat ce conţine pentru el vaccinul. El a vorbit despre revenirea la normalitate şi îndemna lumea să se vaccineze pentru ca acest lucru să fie posibil cât mai curând.

”Ce conţine vaccinul? Conţine din nou plaja aceasta plină de oameni, fără griji. Conţine turele mele de la Bucureşti la Constanţa cu bicicleta. Conţine prieteni lângă tine, aproape, din nou, cu care poţi vorbi, cu care până la urmă te poţi şi îmbrăţişa.

Vaccinul conţine, dacă mă uit bine, dor de libertate. Pentru mine, vaccinul conţine viaţa de dinainte de care îmi este tare, tare dor. Nu numai a mea, a tuturor, a noastră. Aşa că vaccinează-te, pentru că vaccinul nu este nimic altceva decât viaţa ta de dinainte întoarsă aşa cum era. Nu ţi-e dor de ea?”, a transmis, într-un mesaj video postat pe contul său de Facebook, Lucian Mândruţă.

ADVERTISEMENT
Tags: