News

Lucian Mîndruță:„Oare cum o fi pentru oamenii infectați cu COVID19, de la ATI”

29.08.2020 | 14:37
Lucian MindrutaOare cum o fi pentru oamenii infectati cu COVID19 de la ATI
ADVERTISEMENT

După ce a scăpat de operația pe coloană, Lucian Mîndruță se întreabă cât de greu este pentru oamenii care ajung la terapie intensivă după ce s-au îmbolnăvit de COVID-19.

„Oare cum o fi pentru oamenii infectați cu COVID19, de la ATI”, a afirmat vedeta de televiziune, conform Digi24.

ADVERTISEMENT

Lucian Mîndruță a fost dus de urgență la spital în această săptămână după ce a constatat că nu mai poate să se deplaseze. Doctorii au descoperit că are hernie de disc. Jurnalistul s-a operat, iar acum starea lui este bună.

Lucian Mîndruță s-a operat pe coloană

Intervenția medicală a durat două ore, dar acum cunoscutul om de televiziune a anunțat că este bine. Lucian Mîndruță este mai îngrijorat de starea oamenilor care s-au îmbolnăvit cu Covid-19 și au ajuns la ATI.

ADVERTISEMENT

„Oare cum o fi pentru oamenii infectați cu COVID19, de la ATI, care stau intubați cu zilele? Eu am stat așa două ore și abia pot vorbi de răgușeală și usturime în gât”, a afirmat Lucian Mîndruță la Digi FM.

Omul de televiziune le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune și speră că în doar opt săptămâni va putea merge din nou cu bicicleta.

ADVERTISEMENT

”Operatia mea a reusit: am din nou doua picioare, cu ceva kilometri pe ele, dar perfect utilizabile. Nu va plictisesc decat cu esenta: pot merge din nou, nu mai am dureri, maine ma duc acasa! Multumesc deci tututor pentru grija, urari si chiar rugaciuni. Ceva-ceva a functionat”, a scris Mîndruță pe pagina de facebook.

Lucian Mîndruță a tras și un semnal de alarmă pentru toți cei care stau prea mult pe scaun. Acesta i-a avertizat de problemele pe care le ridică o astfel de viață sedentară.

ADVERTISEMENT

”Deci nu stati pe scaun mai mult de o ora jumatate fara pauza, si aia un pic mai serioasa decat un drum la bucatarie. Mai ales ca vine toamna si se intorc videoconferintele: sa nu vina la pachet cu o conferinta fata in fata cu doctorul de sale”, a concluzionat Lucian Mîndruță.

ADVERTISEMENT