News

Lucian Romașcanu și Alfred Simonis, liderii de grup ai PSD în noul Parlament

17.12.2020 | 20:08
Lucian Romascanu si Alfred Simonis liderii de grup ai PSD in noul Parlament
ADVERTISEMENT

PSD a decis ca liderii de grupuri din Parlament să fie Lucian Romașcanu la Senat și Alfred Simonis la Camera Deputaților.

Lucian Romașcanu își pierduse în luna august funcția de purtător de cuvânt al PSD după ce a fost înregistrat, fără știrea sa, în momentul în care înjura.

ADVERTISEMENT

Deși și-a cerut scuze, Romașcanu a fost sacrificat în acel moment, însă va fi repus în grații în viitorul Parlament.

Lucian Romașcanu și Alfred Simonis vor fi liderii de grupuri din Parlament

Ăsta e sfârşitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toţi”, „transmitea” Romașcanu la microfon, fără să știe că este înregistrat. Romașcanu era supărat că jurnaliștii nu au boicotat conferința sa de presă și, în schimb, stăteau la ușa partidului pentru a-l aborda pe Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Marcel Ciolacu a anunțat joi, 17 decembrie, că în Consiliul Național al PSD a fost luată decizia ca niciun membru al conducerii partidului să nu ocupe nicio funcție în viitorul Parlament.

Liderul PSD a anunțat că e momentul ca PSD să stea în Opoziție și să crească tineri de perspectivă, în vederea alegerilor viitoare.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ciolacu i-a amenințat pe cei din PNL cu plângeri penale pentru că ar fi acordat discreționar bani primarilor PNL pe ultima sută de metri înainte de formarea noului Parlament, conform news.ro.

„Am hotărât să nu acceptăm nicio funcție în viitorul Parlament, pentru niciun conducător al PSD. E timpul să promovăm tinerii de perspectivă, chiar dacă politicienii mai vechi din PSD și-a dori funcții.

ADVERTISEMENT

Cât despre PNL, ne gândim să facem plângeri penale împotriva acelor miniștrii care au semnat o Hotărâre de Guvern prin care primarii PNL au primit discreționar bani. Practic așa vrea Ludovic Orban să-și cumpere susținerea lor în interiorul partidului”, s-a plâns Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT