Fotbal international

Lucian Sânmărtean a numit jucătorii CFR-ului care pot fi decisivi cu Sevilla: ”Deac și Omrani pot face diferența”

27.02.2020 | 11:29
Lucian Sanmartean a numit jucatorii CFRului care pot fi decisivi cu Sevilla Deac si Omrani pot face diferenta
Lucian Sânmărtean a numit jucătorii CFR-ului care pot fi decisivi cu Sevilla: ”Deac și Omrani pot face diferența”. Sursă Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj va juca joi, de la ora 22:00, la Sevilla, returul din 16-imile Europa League. După 1-1 în ”Gruia”, echipa lui Dan Petrescu are nevoie de o zi mare pentru calificare. Fostul internațional Lucian Sânmărtean are încredere în echipa ardeleană și spune că Ciprian Deac și Billel Omrani pot fi din nou decisivi.

Lucian Sânmărtean știe care sunt jucătorii CFR-ului care pot fi decisivi cu Sevilla: ”Deac și Omrani pot face diferența”

Lucian Sânmărtean, unul dintre cei mai tehnici fotbaliști din istoria recentă a fotbalului românesc, retras din activitate în 2018, crede că, dacă va fi din nou o echipă matură și compactă, CFR Cluj poate produce o mare surpriză la Sevilla.

ADVERTISEMENT

În opinia ”Magicianului”, clujenii nu trebuie să schimbe mult din partitura tactică din tur și au nevoie să fie concentrați din punct de vedere psihic. Sânmărtean a numit și jucătorii care pot dace diferența.

”Trebuie să joace la fel ca la Cluj.Trebuie să fie echipă scurtă, echipă de echilibru, echipă matură. Poate face o seară minunată. Deac și Omrani pot face diferența. CFR arată bine, e o formație bine compartimentată.

ADVERTISEMENT

Păcat că nu a jucat mai mult Țucudean, eu am jucat cu el a Pandurii. Dacă-și revine la cel mai înalt nivel, ar fi foarte bine.

E importantă partea psihică, dacă este ajutat de familie și prieteni”, a spus Lucian Sânmărtean la Prosport.

ADVERTISEMENT

Jean Vlădoiu are încredere în Petrescu

Un alt fost internațional, cu meciuri alături de ”Generația de Aur”, Jean Vlădoiu, merge pe mâna lui Dan Petrescu în dificila deplasare din Spania. Fostul atacant consideră că antrenorul clujenilor este un atu important pentru români într-un meci cu o astfel de miză.

”CFR a demonstrat că poate juca bine pe teren advers. Există dovada partidei cu Celtic. Se joacă pe un stadion de care ne aducem aminte cu plăcere. Ar fi frumoasă o calificare acolo pe terenul unde a jucat Steaua cu Barcelona in 1986.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu gestionează bine astfel de meciuri grele, a jucat la un nivel înalt. După părerea mea, e unul dintre cei mai buni antrenori români în acest moment”, a recunocut Vlădoiu, fost coleg cu tehnicianul clujenilor la echipa națională.”, a spus Jean Vlădoiu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT