News
notix pixel id

Lucian Sănmărtean, despre problema Stelei: “Suferă la finalizare. Se simte lipsa lui Keşeru!”

Lucian Sănmărtean are evoluţii foarte bune la Al Ittihad, club care a ajuns la 7 victorii consecutive în Arabia Saudită. Fostul mijlocaş al Stelei a vorbit despre cum s-a acomodat la arabi, dar...
16.03.2015 | 12:09
Lucian Sănmărtean, despre problema Stelei:
ADVERTISEMENT

Lucian Sănmărtean are evoluţii foarte bune la Al Ittihad, club care a ajuns la 7 victorii consecutive în Arabia Saudită. Fostul mijlocaş al Stelei a vorbit despre cum s-a acomodat la arabi, dar şi despre situaţia delicată a Stelei: 

despre Al Ittihad: “E o perioadă bună în care avem rezultate şi asta e cel mai important. Lumea e entuziasmată, atmosfera e liniştită şi asta e bine. Deocamdată nu ne gîndim la titlu, sîntem departe, dar am legat o serie bună şi luăm fiecare meci în parte. Ne apropiem de ceea ce ne dorim să fim. Din punct de vedere al fanilor e incredibil. Entuziasmul e extraordinar. Din punct de vedere fizic, jucătorii stau foarte bine. E un campionat destul de bun, mult peste ceea ce am crezut că e aici. Mă bucur că m-am acomodat”, a spus Sănmărtean la Sport.ro.

despre comparaţia cu Steaua: “Jocul meu e pe aceleaţi coordonate. Calitatea fotbalului e alta. La Steaua aveam alături jucători mai valoroşi. Dar aici e o echipă tînără, de perspectivă”, a declarat Sănmărtean.

ADVERTISEMENT

despre jocul Stelei: “Am văzut ceva din jocurile Stelei, mi s-a părut ok. Poate suferă la finalizare şi acolo se simte lipsa lui Claudiu Keşeru. Ieri a fost un rezultat prost, dar nu cred că Steaua va cîştiga campionatul. Suferă puţin clubul, dar nu va avea probleme”, a declarat fostul stelist.

despre relaţia cu foştii colegi: “Am vorbit cu antrenorii şi cu foştii colegi. Încerc să ţin legătura cu ei pentru că am pus umărul la rezultatele echipei, sînt într-o perioadă mai proastă şi îşi va reveni, iar jocurile care vin vor fi abordate altfel. Jucătorilor trebuie să li se ia presiunea de pe umeri. Cu Gîlcă am vorbit despre situaţia echipei, nimic despre prelungirea contractului său. L-am rugat să redreseze corabia pentru că vreau să vin la petrecerea de titlu”, a precizat mijlocaşul.

ADVERTISEMENT

despre echipa naţională: “Cred că atunci cînd am fost convocat, prestaţia mea a fost pe măsura convocării şi la 35 de ani am putut să fac faţă la fel de bine ca şi jucătorii tineri. Cred că pot ajuta naţionala şi în eventualitatea unei calificări. Atîta timp cît am pus umărul la rezultatele echipei, sper să o fac şi de acum încolo. Pentru mine e o plăcere să vin la naţională. Eu mă simt excelent la vîrsta pe care o am şi încerc să joc cît pot mai mult”. 

despre cum îl strigă arabii: “E mai greu cu numele la arabi. Am încercat să le spun să mă strige Lucian sau Luci, dar ei îmi spun Martin sau San Martin”, a declarat Sănmărtean.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri