Fotbal intern

Lucian Sânmărtean îl acuză pe Mihai Teja: ”Nu înțeleg de ce nu joacă Gnohere”

13.03.2019 | 21:42
Lucian Sânmărtean îl acuză pe antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, că l-a scos dintre titulari pe atacantul francez Harlem Gnohere

Fostul fotbalist Lucian Sânmărtean îl acuză pe antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, că l-a scos dintre titulari pe atacantul francez Harlem Gnohere. În pauza de iarnă s-a vehiculat foarte mult că ”Bizonul” va fi cedat de finanțatorul Gigi Becali, dar în cele din urmă el a rămas în lotul ”roș-albaștrilor” dar și-a pierdut locul în echipa de start în favoarea noului venit Ioan Hora.

Lucian Sânmărtean îl acuză pe Mihai Teja: ”De asta nu poate să mai ajute echipa”

”Păcat că Gnohere nu joacă mai mult. Chiar stăteam şi discutam cu prietenii cum de acest băiat, după ce a înscris atâtea goluri, nu prinde să joace. Şi uite că îi vin momentele, intră, îşi creează situaţii de a marca incredibil de uşor, dar totuşi, când nu joci şi nu ai meciuri, uite că nu îi mai intră şi nu poate să ajute echipa. Păcat”, a fost acuzația pe care Lucian Sânmărtean i-a adus-o lui Mihai Teja.

Fostul internațional consideră că lupta la titlu nu este încheiată, dar este de părere că CFR Cluj are prima șansă: ”Se joacă, titlul încă se joacă. După ultima partidă, Viitorul a arătat destul de bine, FCSB destul de bine pe alocuri. Aşa cum arată CFR acum, cu plusul de maturitate, de experienţă şi de valoare, îmi pare că arată ca echipa cea mai echilibrată şi cu cele mai mari şanse la titlu anul ăsta”.

Gică Hagi și Mihai Teja se salută înaintea meciului FCSB - FC Viitorul
Gică Hagi și Mihai Teja se salută înaintea meciului FCSB – FC Viitorul

Becali anunță că Gnohere rămâne la FCSB

Harlem Gnohere, în vârstă de 31 de ani, nu a prins decât un meci ca titular în 2019, dar nu a reușit să înscrie și asta deși în prima parte a sezonului a punctat de 11 ori fiind cel mai bun marcator al FCSB. Atacantul francez este unul dintre favoriții finanțatorului Gigi Becali, acesta anunțând înaintea începerii play-off-ului că vrea să schimbe sistemul și Mihai Teja să joace cu doi atacanți: Harlem Gnohere și Ioan Hora.

După întâlnirea pierdută cu FC Viitorul, Gigi Becali a anunțat că șase jucători vor pleca de la FCSB în vară și a dat patru nume: Adrian Stoian, Florentin Matei, Dragoș Nedelcu mși Raul Rusescu. În schimb, omul de afaceri a dezvăluit că Harlem Gnohere nu va părăsi echipa ”roș-albastră”. Pe de altă parte, Gigi Becali a reafirmat că nu se mai gândește la titlu, dar consideră că va câștiga lupta pentru locul 2.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri