Sport

Lucian Sânmărtean, mesaj emoționant după moartea tatălui său: ”M-am bucurat enorm că nu te-am dezamăgit”

Fostul internațional Lucian Sânmărtean trece prin momente grele. Tatăl lui a murit după o lungă suferință.
22.09.2021 | 19:02
Lucian Sanmartean mesaj emotionant dupa moartea tatalui sau Mam bucurat enorm ca nu team dezamagit
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist Lucian Sânmărtean este răvășit de durere după ce tatăl său, Iulian, s-a stins din viață după o îndelungată suferință.

Părintele fostului fotbalist suferea de insuficiență renală, iar relația dintre ei era una specială. De altfel, Sânmărtean a spus mereu că îl consideră pe părintele lui un veritabil erou.

ADVERTISEMENT

Lucian Sânmărtean: ”Da tată, am ajuns cel mai bun”

Lucian Sânmărtean își venera tatăl. Tocmai din acest motiv moartea părintelui l-a răvășit pe fostul mijlocaș al echipei naționale.

Tragica veste a fost anunțată chiar de Lucian Sânmărtean, într-un emoționant mesaj postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite acum când ființa cea mai dragă mie a plecat pentru totdeauna dintre noi. De azi înainte îl voi căuta doar în inima mea, singurul loc de unde nu va pleca niciodată.

A fost punctul meu de sprijin în momentele grele ale vieții mele, a fost omul care a crezut necondiționat în potențialul meu și deși nimeni nu-i mai dădea nici o șansă să trăiască, fiind grav bolnav, s-a ’încăpățânat’ să trăiască pentru a-și vedea visul împlinit: ’Lucian trebuie să ajungi cel mai bun fotbalist!’.

ADVERTISEMENT

Da, tată, am ajuns cel mai bun și m-am bucurat enorm că nu te-am dezamăgit. Cuvintele sunt de prisos, ele se rezumă doar la tristețe și durere, si numai Dumnezeu ne poate ajuta să înțelegem că drumul tău s-a oprit aici. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, a postat Lucian Sânmărtean pe contul său de Facebook.

Magicianul Lucian Sânmărtean

Lucian Sânmărtean a fost nul dintre cei mai talentați fotbaliști români din ultimele decenii. Înzestrat cu o tehnică desăvârșită, fostul mijlocaș a avut o carieră frumoasă, de aproape două decenii.

ADVERTISEMENT

A debutat în Liga 1 pe 24 martie 1999 într-un meci Gloria Bistrița – FC Onești, câștigat de ardeleni cu 3-1. A adunat în cei 19 ani de activitate 458 de meciuri pentru echipele de club la care a evoluat.

Lucian Sânmărtean are și 21 de selecții la echipa națională și a cucerit trei titluri de campion (unul cu Panatinaikos Atena și două cu Steaua București), iar în 2014 a fost desemnat ”Fotbalistul anului”.

Lansat în fotbal de Gloria Bistrița, Sânmărtean a mai evoluat la Panatinaikos Atena, FC Utrecht, FC Vaslui, Steaua București, Ittihad, Pandurii Târgu Jiu, Al-Taawoun și FC Voluntari.

ADVERTISEMENT
Tags: