Lucian Sănmărtean şi-a anunţat retragerea din fotbal: “Viaţa continuă”

Mirela Apostol   
în Casa Pariurilor Liga 1
21/06/2018, 12:48
Lucian Sănmărtean şi-a anunţat retragerea din fotbal: “Viaţa continuă” GALERIE FOTO
Lucian Sănmărtean şi-a anunţat retragerea din fotbal

Lucian Sănmărtean şi-a anunţat retragerea din fotbal! Ultima dată la FC Voluntari, Sănmărtean a deci să-şi pună ghetele în cui la vârsta de 38 de ani. “Magicianul” îşi doreşte să rămână totuşi în fenomen şi şi-a propus să antreneze o echipă sau să o managerieze.

“Viaţa nu se opreşte la 38 de ani, viaţa continuă, am avut cele mai mari satisfacţii şi împliniri ca jucător, de ce să nu încerc să ofer sau să dau fotbalului înapoi ce mi-a dat. Chiar dacă din altă postură, director sportiv sau antrenor sau indiferent ce, încerc să răsplătesc şi eu fotbalul fiindcă mi-a dat atât de mult.

Lucian Sănmărtean şi-a anunţat retragerea din fotbal

Cea mai mare satisfacţie este copilul meu, astăzi ştie cine a fost tăticul lui. Dacă la 28 de ani aveam, aşa, o perioadă destul de grea, faptul că am revenit, că am avut 8, 9 ani de zile în care am jucat non stop a făcut ca fetiţa mea astăzi să fie mândră şi asta e cea mai mare satisfacţie, fiindcă pentru ea am reuşit să revin şi să reuşesc să mă ridic de jos şi să vadă astăzi, la 8 anişori, că tăticul ei a însemnat ceva în fotbal. Ea e mândră şi din punctul meu de vedere asta e cea mai mare realizare pe care o puteam face“, a spus Sănmărtean la un post de televiziune.

Lucian Sănmărtean a jucat în cariera sa la echipe precum FC Vaslui, Al Ittihad Jedah, FCSB, Panathinaikos, Gloria Bistriţa, Pandurii Târgu Jiu, FC utrecht, Al Taawon şi FC Voluntari. În palmaresul său sunt două campionate cu FCSB, un titlu de campion cu Panathinaikos, o Cupă a României şi o Cupă a Greciei.

Lucian Sănmărtean şi-a anunţat retragerea din fotbal. Mijlocaşul, în tricoul României
Lucian Sănmărtean şi-a anunţat retragerea din fotbal. Mijlocaşul, în tricoul României

Citeşte şi:

Lucian Sănmărtean, terorizat de o tânără. Cum încearcă să-i distrugă familia. Foto

Surpriză pentru Magicianul Sănmărtean! Ce a primit fostul jucător FCSB

Marele regret al lui Sănmărtean: “Acum aveţi nevoie de mine?”

Închide ×