Life

Lucian Viziru a aflat, în sfârșit, cu ce probleme de sănătate se confruntă după ce a petrecut Revelionul în spital. Ce diagnostic a primit

Lucian Viziru a aflat ce fel de afecțiune are, după ce a petrecut Revelionul în spital. Actorul a acuzat mai multe dureri în piept, iar diagnosticul medicilor este unul clar.
27.01.2022 | 12:52
Lucian Viziru a aflat in sfarsit cu ce probleme de sanatate se confrunta dupa ce a petrecut Revelionul in spital Ce diagnostic a primit
ADVERTISEMENT

Lucian Viziru i-a speriat pe fanii săi după ce a ajuns de urgență la spital, acolo unde și-a petrecut Revelionul. Inima i-a dat de furcă, iar la un moment dat a crezut că a făcut infarct.

A stat câteva săptămâni în dubii, realizând un set de analize. A așteptat verdictul din partea doctorilor, iar acesta a vorbit despre ce s-a întâmplat, de fapt, cu el, pe canalul personal de Youtube.

ADVERTISEMENT

Viziru s-a arătat destul de iritat de unele comentarii răutăcioase primite de la internauți, care i-au reproșat că s-a vaccinat, spunându-i că problemele sale cu inima sunt cauzate de vaccin.

Lucian Viziru a aflat ce i-a cauzat problemele la inimă

Artistul a făcut haz de necaz, răspunzându-le celor care fac tot felul de legături fără să știe cu exactitate ce scrie în fișa sa medicală, în felul său.

ADVERTISEMENT

„Au vrut oamenii să-mi amintească… M-a bătut Dumnezeu că am făcut chestiile astea. Au fost și mulți care mi-au urat însănătoșire grabnică. Vă mulțumesc foarte mult pe această cale. Nu a fost cea mai ușoară perioadă pentru mine”, a spus Viziru pe Youtube.

Acesta a lămurit apoi ce e aflat de la spital, după ce și-a făcut un RMN la inimă.

„În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat o miocardită. E o afecțiune de care poate suferi oricine, dar în special bărbații tineri și sportivi. 

ADVERTISEMENT

La capitolul sportiv mă încadrez, la capitolul tânăr… Hm, sunt trecut de 40”, a mai spus fostul membru al trupei Gaz pe foc.

„Țineți-vă părerile pentru voi”

După ce a aflat diagnosticul, a fost întrebat de doctori dacă a avut vreo răceală sau poate chiar coronavirus. Bărbatul spune că are șanse mari să se vindece complet și speră să își revină cât mai repede.

ADVERTISEMENT

„Degeaba ați făcut voi pe deștepții și sunteți plini de sfaturi. Dați sfaturi când vă cheamă Pleșu, Patapievici sau Becali. Până atunci, țineți-vă părerile pentru voi. E o rugăminte. Nu vă mai dați cu părerea decât dacă știți că vă duce capul”, a mai spus Lucian Virizu în mediul online.

Fanii i-au urat sănătate în secțiunea de comentarii de pe Youtube și i-au scris că vor fi alături de el.

ADVERTISEMENT
Tags: