Life

Lucian Viziru a ajuns în izolare la domiciliu. Dezvăluiri despre situația pandemiei în Germania

02.04.2021 | 20:09
Lucian Viziru a ajuns in izolare la domiciliu Dezvaluiri despre situatia pandemiei in Germania
ADVERTISEMENT

Lucian Viziru este în izolare la domiciliu alături de familie, actorul făcând dezvăluiri foarte importante despre situația pandemiei din Germania. Vedeta a precizat cum stau lucrurile și ce măsuri au luat autoritățile din țara adoptivă. 

Artistul a dezvăluit că regulile sunt cât se poate de stricte în regiunea în care locuiește, fiind deschise numai magazinele esențiale. Oamenii nu au voie să iasă din casă dacă nu au un motiv foarte bine întemeiat, cum ar fi serviciul sau mersul la spital.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fostul component al formației Gaz pe foc mărturisește că masca de protecție este obligatorie în spațiile închise, Lucian Viziru precizând că aceste măsuri sunt luate deși rata de incidență este de 7 ori mai mică decât în București.

Lucian Viziru, despre măsurile din Germania. A ajuns în izolare

„În landul nostru sunt destul de dure. Nu este deschis nimic cu excepția magazinelor esențiale (farmacii, supermarket, benzinării, bănci). Teoretic, nu ai voie să ieși din casă decât cu un motiv întemeiat. Mers la serviciu, spital, alergat sau plimbat câinele etc. La ora 20:00 se dă stingerea. Masca este obligatorie în toate spațiile închise, iar în exterior doar acolo unde nu se poate păstra distanțarea socială de 1,5 m (piețe, parcuri etc). Întâlnirile sunt limitate la o singură persoană din afara familiei. Copiii sub 14 ani nu se socotesc. Și toate acestea la o rată de incidență de 1/1000, da? Nu ca în București, de 7/1000, și lumea vrea mall-uri și gym-uri”,

ADVERTISEMENT

a declarat Lucian Viziru, notează click.ro.

Vedeta a renunțat la pasiunea sa pentru actorie, însă s-a axat pe o cu totul altă activitate. Artistul este antrenor de tenis, sport pe care l-a practic în urmă cu ani buni, înainte de a deveni cunoscut prin intermediul serialelor în care a apărut.

Lucian Viziru se bucură de țara adoptivă, unde trăiește de mai bine de 7 ani. Fostul component al formației Gaz pe Foc și-a găsit echilibrul departe de România și este extrem de fericit alături de soția sa, Ema, și de fiul lor Mihai, în vârstă de aproape 9 ani.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu există nicio șansă și nici n-aș vrea să mă întorc la viața de dinainte. Acum sunt soț, tată și un om ceva mai responsabil și matur (zic io) decât eram acum 15, 20 de ani. Nu mi-ar plăcea să fiu din nou singur, fără Ema și Mihai. 

În primul rând, datorită jobului normal pe care îl am acum, starea mea de spirit este mai bună ca atunci când evoluam în showbiz. Germania nu prea te lasă să stai, așa că atmosfera în casă este una mult mai destinsă decât atunci când eram în România.

ADVERTISEMENT

Dacă părinții sunt mai bine, atunci și copilul va fi mai bine și asta este tot ceea ce contează. La Nemurirea sufletului om avea timp să ne gândim la bătrânețe… sper”, spunea actorul în urmă cu ceva vreme pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT