Life

Lucian Viziru, pentru prima oară în vizită la fratele său, Augustin: „Mi-am cunoscut nepoțica”

Lucian Viziru a mers în vizită la fratele său, Augustin, împreună cu fiul său, Mihai. Acesta a cunoscut-o pe nepoțica Maria, iar fanii au fost impresionați de imaginile postate pe Youtube.
07.12.2021 | 12:07
Lucian Viziru pentru prima oara in vizita la fratele sau Augustin Miam cunoscut nepotica
Frații Lucian și Augustin Viziru. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Lucian i-a făcut o vizită-surpriză fratelui său, Augustin Viziru. Acesta a mers însoțit împreună cu fiul său, Mihai, căci de o vreme se află în România.

Profitând de faptul că e în București, Lucian a mers acasă la Augustin. Actorul locuiește într-un apartament din București, iar pe tot parcursul filmării vlogului, acesta s-a comportat ca orice om, fără să țină cont că este o vedetă.

ADVERTISEMENT

Fanii tocmai asta au remarcat: naturalețea celor doi frați! Lucian a încercat încă de la bun început să se apropie de nepoțica lui, însă micuța Maria a fost destul de reticentă în primele minute.

Lucian Viziru, în vizită la fratele său, Augustin. Imagini din apartamentul actorului

Tatăl Mariei i-a spus apoi fetei sale să nu stea foarte aproape de televizor pentru că nu îi face bine la ochi, altfel îi va închide televizorul.

ADVERTISEMENT

În acel moment încearcă și Lucian să dialogheze cu Maria, însă aceasta mai mult îl ocolește.

„Nu mai vorbi ca la nebuni. Vorbește normal că eu sunt fată mare și înțeleg tot”, îi spune Augustin fratelui său, rugându-l să nu se maimuțărească de dragul celei mici, căci acesta îi vorbea pe un ton diferit.

ADVERTISEMENT

„Era să zic eu ceva. Sunt copiii ăștia de față aici”, i-a răspuns Lucian Viziru fratelui său.

Și mama celor doi apare în vlog

Augustin i-a prezentat apoi toată casa fratelui său, având în vedere că e prima oară când îl vizitează. Augustin l-a purtat prin toate colțurile apartamentului său, iar Lucian a filmat în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Cei doi au continuat să facă glume unul pe seama celuilalt, tachinându-se așa cum fac mulți frați. Augustin i-a spus la un moment dat fratelui său că are noroc că este fratele mai mare, că altfel nu s-ar fi purtat frumos cu el, respectând acest sfat de la tatăl lor.

Vlogul pe care Lucian l-a postat pe pagina sa de Youtube a strâns peste 3.000 de vizualizări în doar două ore, iar oamenii s-au bucurat să îi vadă pe cei doi actori împreună din nou. La un moment dat, în cadrul videoclipului apare și mama celor doi, care se ocupă de micuța Maria în mare parte a timpului.

„Vă iubim, familia Viziru; Sunteți minunați. Aveți o mamă frumoasă; Nu-i nimic pe lumea asta mai presus decât să fii alături de frățiorul tău și de nepoțică”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT