Life

După ce a fost suspect de infarct, Lucian Viziru face dezvăluiri despre internare! Ce spune despre fratele său, Augustin

Lucian Viziru a trecut prin momente delicate, suspectat că ar fi suferit un infarct, fosta vedetă fiind, la un moment dat internat în spital pentru ca medicii să îl trateze.
29.01.2022 | 21:52
Dupa ce a fost suspect de infarct Lucian Viziru face dezvaluiri despre internare Ce spune despre fratele sau Augustin
Lucian Vizitu face dezvăluiri despre starea de sănătate pe care o are, dar și despre relația pe care o are cu fratele său, Augustin Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Începutul acestui an a fost cât se poate de dificil pentru Lucian Viziru, fostul solist al trupei Gaz pe foc ajungând la spital, problemele cardiace de care suferea dându-i mari bătăi de cap.

Lucian Viziru a ajuns la spital! Pe cine a văzut când a coborât din Ambulanță

În podcastul lui Cătălin Măruță, Lucian Viziru vorbește pe șleau despre experiența pe care a avut-o la sfârșitul lui 2021 și la începutul acestui an când, din cauza problemelor sale cardiace, a fost internat, pentru patru zile, în spital.

ADVERTISEMENT

„Când am ajuns la spital, pe 31 decembrie, s-au deschis ușile de la Salvare și prima față pe care am văzut-o intrând în salvare a fost a lui”, povestește Lucian Viziru, parcă mulțumindu-i pentru implicare fratelui său, Augustin. De altfel, tot în podcastul lui Măruță, Lucian Viziru recunoaște că îl acele zile se aștepta să moară dintr-un moment într-altul.

Cu toate acestea, din fericire pentru fosta vedetă a muzicii pop de la noi, lucrurile nu au fost chiar atât de grave, iar suspiciunile de infarct au dispărut după ce a fost consultat de medici. În schimb, diagnosticul primit nu a fost, totuși, unul tocmai comod.

ADVERTISEMENT

”Nu se știa exact ce se va întâmpla cu mine”, explica Lucian Viziru în podcastul lui Cătălin Măruță, având, totuși, puterea să zâmbească acum, după ce problemele lui de sănătate au fost tratate.

Diagnosticul lui Lucian Viziru, subiect de speculații

„În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat o miocardită. E o afecțiune de care poate suferi oricine, dar în special bărbații tineri și sportivi. La capitolul sportiv mă încadrez, la capitolul tânăr… Hm, sunt trecut de 40”, a explicat, pe Youtube, Lucian Viziru, fostul membru al trupei Gaz pe foc.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în aceeași intervenție, Lucian Viziru a decis să îi pună la punct pe unii dintre urmăritorii săi din mediul online, reproșându-le acestora că își dau cu părerea în chestiuni la care nu se pricep deloc.

„Degeaba ați făcut voi pe deștepții și sunteți plini de sfaturi. Dați sfaturi când vă cheamă Pleșu, Patapievici sau Becali. Până atunci, țineți-vă părerile pentru voi. E o rugăminte. Nu vă mai dați cu părerea decât dacă știți că vă duce capul”, a mai spus Lucian Viziru în mediul online.

ADVERTISEMENT

Dar, pentru că nu toate comentariile au fost critice, Viziru le-a și mulțumit celor pe care i-a simțit aproape. ”Au fost și mulți care mi-au urat însănătoșire grabnică. Vă mulțumesc foarte mult pe această cale. Nu a fost cea mai ușoară perioadă pentru mine”, a mai spus fosa vedetă de la Gaz pe foc.

Lucian Viziru, relație specială cu fratele său, Augustin

Chiar dacă, ani la rândul, au locuit în țări diferite, Lucian Viziru fiind stabilit în Germania, iar Augustin a locuit, în continuare, în România, relația lor a rămas la fel de strânsă ca în copilărie. Iar la sfârșitul anului trecut, solistul de la Gaz pe foc s-a întors în România și, în sfârșit, și-a cunoscut nepoțica, pe fiica lui Augustin Viziru.

Doar că, fiind prima întâlnire, lucrurile nu au decurs chiar așa cum și-ar fi dorit, probabil, Lucian, iar fiica fratelui său, micuța Maria, nu s-a lăsat impresionată de felul în care unchiul ei încerca să îi intre în grații.

”Nu mai vorbi ca la nebuni. Vorbește normal că eu sunt fată mare și înțeleg tot”, îi spunea Augustin fratelui său, moment surprins în vlogul pe care Lucian Viziru l-a postat pe contul lui de Youtube.

ADVERTISEMENT