Life

Lucian Viziru, adevărul despre plecarea din Germania. Motivul pentru care a revenit în țară

Lucian Viziru a trăit o perioadă de 7 ani în Germania, dar de curând a luat decizia de a reveni în România, mai aproape de familie. De ce a luat actorul această decizie?
04.03.2022 | 21:14
Lucian Viziru adevarul despre plecarea din Germania Motivul pentru care a revenit in tara
Lucian Viziru a povestit despre viața din Germania. De ce a plecat după 7 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul și soția sa, Ema, au decis încă de vara trecută să revină în țara natală, mai aproape de cei dragi. Decizia a fost luată prin prisma dorului de România, mai ales după ce veneau pe plaiurile mioritice în vacanță.

Lucian Viziru a povestit despre viața din Germania. De ce a plecat după 7 ani

Lucian Viziru a spus adevărul despre plecarea din Germania, un alt motiv pentru care a revenit în țară fiind faptul că partenera sa de viață, Ema, și-a găsit un loc de muncă pe placul său.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns la concluzia că ne e mai bine aici. Ne-am dus acolo mai mult pentru Mihai, ca să înveţe germana, pe care eu o ştiu de mic, pentru că-mi petreceam vacanţele în Germania.

Cumva Ema şi-a găsit un job aici. Dar de plecat am plecat pentru noi. Şi de întors, tot pentru noi. Până la urmă, important e să fim împreună. Că e în România, că e în Australia, America, pentru mine e mai puţin important”, a dezvăluit actorul pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Lucian Viziru, despre traiul în Germania. Ce nu i-a plăcut

Cu această ocazie Lucian Viziru a oferit informații despre traiul din străinătate. Cântărețul a punctat câteva aspecte pozitive ale traiului în străinătate, dar și care au fost lucrurile care nu i-au plăcut în ultimii 7 ani.

„Mult timp ne-a fost bine, din multe puncte de vedere. Mai ales în pandemie, când aici foştii mei colegi ieşeau de foame în stradă, acolo statul german avea grijă de noi. Plus aerul curat de acolo, plus faptul că Mihai citeşte acum şi scrie foarte bine în germană.

ADVERTISEMENT

Mai erau şi unele aspecte mai puţin grozave. Uite, dacă voiai să faci un grătar la club, trebuia să anunţi cu şase luni înainte şi se făcea în mod organizat: cine vine, ce aduce…”, a completat Lucian Viziru.

„Şi fiecare îşi aducea bucăţica lui de carne şi mâncai doar ce-ţi aduceai de-acasă (zâmbeşte)”, a subliniat Ema, soția actorului, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT