Life

Lucian Viziru vrea să se însoare a doua oară. Cu cine are de gând să se căsătorească actorul

19.04.2021 | 15:12
Lucian Viziru vrea sa se insoare a doua oara Cu cine are de gand sa se casatoreasca actorul
Lucian Viziru vrea să se însoare a doua oară. Cu cine are de gând să se căsătorească actorul Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lucian Viziru a dezvăluit că are de gând să se însoare a doua oară. Actorul a precizat că cea pe care și-a ales-o de soție este chiar femeia care îi este alături.

Artistul este căsătorit cu mama băiețelului său din anul 2010. Cei doi sunt stabiliți în Germania de mai bine de șapte ani.

ADVERTISEMENT

Lucian Viziru a renunțat la viața artistică și s-a dedicat primei sale pasiuni, tenisul. Acesta este antrenor la un club din noua sa țară și este destul de activ în mediul online. Artistul face vlogguri pe YouTube și le prezintă oamenilor cum este viața acolo.

Lucian Viziru vrea să se însoare a doua oară. Cu cine are de gând să se căsătorească actorul

Lucian Viziru și Ema, fostă colegă de liceu a sa, sunt căsătoriți de 11 ani. Cei doi au avut parte de o nuntă ca în povești, iar nași le-au fost chiar Marius Lăcătuș și soția sa.

ADVERTISEMENT

Actorul a declarat că nu a mai ajuns în România de multă vreme, dar că intenționează să revină anul acesta. El și partenera de viață vor să sărbătorească anii petrecuți împreună printr-o nouă nuntă, eveniment ce nu s-a putut realiza anul trecut.

„Nu am mai fost în țară de patru ani, din păcate, sper să reușim să ajungem în august. Ne-am propus să facem și nuntă, că nu am putut să facem anul trecut,” a declarat artistul, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

„Poate ne iese anul acesta și poate că voi putea să mă însor, din nou, cu aceeași femeie, după zece ani. Nu știu cum facem noi să rezistăm, dar uite că ne iese”, a adăugat acesta.

El a mai explicat și că viața în Germania este foarte diferită, lucru pe care vrea să îl arate în vloggurile sale: „în principiu ( n.r arărăm în vloguri) viața noastră în Germania, viața de zi cu zi. În general încerc să mă ajut și pe mine și pe alții cu vlogul acesta. Aici sunt antrenor de tenis, asta știu să fac. Așa mi-am început viața. Am pus mâna pe rachetă prima dată la 3 ani, am început la Steaua”.

ADVERTISEMENT

„Fiul meu stă acasă săptămâna aceasta, nu-i convine să lucreze online, că este greu și le dau mult de învățat. Au împărțit clasa în două, iar abia de săptămâna viitoare are voie la școală, cu test făcut. De astăzi, eu ca antrenor de tenis nu mai am voie nici să joc în aer liber, pentru că sunt închise toate sălile”, a adăugat.

ADVERTISEMENT