Life

Lucianna Vagneti de la Survivor România o face praf pe Alexandra Ciomag: ”Nu o să fie vreodată prietena mea”

Lucianna Vagneti de la Survivor România a plecat din Dominicană, iar certurile ei cu Războinica Alexandra Ciomag încă dăinuie.
31.03.2023 | 15:00
Lucianna Vagneti de la Survivor Romania o face praf pe Alexandra Ciomag Nu o sa fie vreodata prietena mea
Lucianna Vagneti de la Survivor ROmânia nu o va ierta niciodată pe Alexandra Ciomag, fosta ei colegă de echipă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lucianna Vagneti de la Survivor România a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre competiția din Dominicană. Fosta Războinică ne-a dezvăluit că nu i-a fost ușor în show-ul de supraviețuire și că nu o va ierta niciodată pe Alexandra Ciomag pentru vorbele pe care i le-a spus.

Lucianna Vagneti de la Survivor România nu o iartă pe Alexandra Ciomag

Lucianna Vagneti de la Survivor România a fost eliminată din show în urma votului publicului după ce a fost nominalizarea de grup. Chiar dacă a fost eliminată, Războinica născută în Brazilia și-a luat adio de la colegii săi cu multă sensibilitate.

ADVERTISEMENT

„Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, este și despre o strategie și despre cum să te porți cu niște persoane. Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare cum trebuie. Nu simt că plec singură. Am niște persoane care au intrat în sufletul meu”, spunea, la plecare, Lucianna Vagneti de la Survivor România.

Pentru FANATIK însă, fosta Războinică a explicat ce înseamnă de fapt acele ”niște persoane”. Se referea la tot grupul Războinicilor cu o mare excepție: Alexandra Ciomag. Adică chiar tânăra cu care, în repetate rânduri, s-a certat ca la ușa cortului. Ba pentru cocos, ba pentru mâncare, ba pentru niște lenjerie. Și nu a iertat-o. Și, susține ea, nici nu o va face.

ADVERTISEMENT

”Nu am rămas în nici o relație cu ea și cu siguranță nu o să fie vreodată. Este singura persoană cu care nu vreau să am niciun fel de prietenie”, ne-a spus, în exclusivitate, Lucianna Vagneti de la Survivor România.

Ce a făcut Lucianna Vagneti după eliminarea de la Survivor România?

Lucianna Vagneti a fost eliminată de la Survivor România și, dacă tot era în Republica Dominicană, nu s-a întors direct în România. Războinica a mers în Brazilia, țara ei natală, acolo unde a stat 11 ani, ea ajungând după în România. În Brazilia, Lucianna Vagneti de la Survivor România a citit o serie de comentarii la adresa ei.

ADVERTISEMENT

”Am citit puțin, momentan sunt în Brazilia, la părinții mei și doresc să-mi petrec cât mai mult timp cu ei. Am citit printre rânduri și câteva păreri negative care m-au amuzat, posibil ca anumite reacții ale mele să fi părut exagerate, însă numai cine este acolo și trăiește ce am trăit eu poate să înțeleagă, iar cele pozitive mi-au umplut inima cu bucurie”, mai spune, pentru FANATIK, Lucianna.

În altă ordine de idei, Războinica a vorbit și despre jocurile de la Survivor România pentru care ”trăgea” cel mai tare. Și nu, nu erau cele de imunitate, ci cele de comunicare. ”Jocurile pentru recompensa de comunicare au fost cele mai emoționante pentru că era singurul mod în care puteam să aflăm câte ceva despre acasă. Ne încărcau emoțional foarte mult pe moment, însă după acestea, intram într-o nostalgie greu de depășit”, ne-a mai spus Lucianna.

ADVERTISEMENT

Ieșită din show, Lucianna Vagneti de la Survivor România a vorbit imediat cu familia. Iar vorbele lor au făcut-o să lăcrimeze. ”Mi-au zis că sunt mândri de mine și ”ce bine că ai ieșit” pentru că le era foarte dor de mine”, a mai spus Războinica.

Când vine vorba de Survivor România, Lucianna Vagneti recunoaște că nu se aștepta să fie atât de dificilă situația. ”M-a surprins faptul că atunci când mă uitam la televizor, nu credeam că este atât de real, însă odată ajunsă acolo, totul este mult mai real decât m-am așteptat”, a mai spus ea, pentru FANATIK.

Cine e Lucianna Vagneti?

Lucianna Vagneti este născută în Brazilia, dar locuiește în România încă de pe când avea 11 ani. Frumoasa fostă Războinică este căsătorită, locuiește la Ploiești și are două fetițe. Ea lucrează ca antrenor personal la o sală de fitness din orașul în care s-a stabilit.

Lucianna Vagneti nu a fost printre cele mai eficiente Războinice în acest sezon de Survivor România. Ea, din 58 de jocuri, a obținut doar 20 de victorii, având o rată a eficacității de 34,5 %. Cu toate acestea, în show este un concurent cu rezultate mai proate decât ea. Mai exact, Kamara, cu o rată de victorii de doar 33,3%.

ADVERTISEMENT